> Voliotaki: ΛΑΡΙΣΑ: ΛΥΝΕΤΑΙ το ΜΥΣΤΗΡΙΟ για τον πιο ΤΥΧΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑ των ΦΕΤΙΝΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ – ΚΕΡΔΙΣΕ 2.000.000 ευρώ!

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

ΛΑΡΙΣΑ: ΛΥΝΕΤΑΙ το ΜΥΣΤΗΡΙΟ για τον πιο ΤΥΧΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑ των ΦΕΤΙΝΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ – ΚΕΡΔΙΣΕ 2.000.000 ευρώ!

Το λαϊκό λαχείο άλλαξε τη ζωή του για πάντα. 

Ένα τηλεφώνημα στο πρακτορείο έλυσε το μυστήριο, που μονοπωλούσε τις συζητήσεις στη Λάρισα...

Ένα σημάδι εμφάνισης έδωσε πολίτης, ο οποίος δήλωσε πως είναι ο κάτοχος του «χρυσού» Λαϊκού Λαχείου που του χαρίζει 2 εκατομμύρια ευρώ, το βράδυ του Σαββάτου (29-12-2018) στον ιδιοκτήτη του Πρακτορείου ΟΠΑΠ «Η Ρέντα» Απόστολο Θεοδωρόπουλο απ’ όπου και πωλήθηκε η τυχερή πεντάδα.

Με δηλώσεις του ο κ. Θεοδωρόπουλος επισημαίνει πως δέχθηκε χθες το βράδυ το τηλεφώνημα από τον πολίτη, ο οποίος ευγενικά τον ευχαρίστησε καθώς προμηθεύτηκε το λαχείο που του δίνει το μεγάλο ποσό.

Ο ιδιοκτήτης του Πρακτορείου ΟΠΑΠ μίλησε για λίγα λεπτά με τον τυχερό, προσκαλώντας να τον επισκεφθεί, ώστε να τον καθοδηγήσει για τα επόμενα βήματα μέχρι την είσπραξη του ποσού που κέρδισε.

Ο πολίτης που σύμφωνα με πληροφορίες είναι Έλληνας, χωρίς να δώσει κάποιο στοιχείο της ταυτότητάς του, είπε ότι θα περάσει από το Πρακτορείο, χωρίς πάντως αυτό να το έχει πράξει μέχρι το πρωί της Κυριακής.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος εκτιμά πως η τυχερή πεντάδα πωλήθηκε σε έναν τυχερό, ο οποίος και θα λάβει το σύνολο του ποσού που του αναλογεί, εφόσον αφαιρεθούν οι φόροι.