> Voliotaki: ΚΑΡΕ – ΚΑΡΕ Η ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΑΚΡΗ – ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ! Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ τις ΠΡΩΤΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ και ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ – Ο ΑΝΔΡΑΣ τον ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ και του ΡΙΧΝΕΙ τη ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

ΚΑΡΕ – ΚΑΡΕ Η ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΑΚΡΗ – ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ! Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ τις ΠΡΩΤΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ και ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ – Ο ΑΝΔΡΑΣ τον ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ και του ΡΙΧΝΕΙ τη ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Φωτογραφίες από κάμερα ασφαλείας που έχει καταγράψει καρέ-καρέ τη δολοφονία του 46χρονου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή φέρνει στη δημοσιότητα η Καθημερινή.
Στις φωτογραφίες φαίνεται ο εκτελεστής που φορά τζόκει, δίχρωμο σπορ μπουφάν, μαύρο παντελόνι και μαύρα παπούτσια, να πλησιάζει τον Μακρή από την πλευρά του συνοδηγού και να τον πυροβολεί.
Η δολοφονία του Μακρή έγινε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης τη στιγμή που έβγαινε από το σπίτι του στην οδό Τροίας στο Πανόραμα Βούλας. Από τις φωτογραφίες, προκύπτει ότι ο δολoφόνος χρησιμοποίησε σιγαστήρα για να μην γίνει άμεσα αντιληπτή η εκτέλεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες το φονικό διήρκησε μόλις 5 δευτερόλεπτα με τον Μακρή να προσπαθεί να διαφύγει από το δολοφόνο του ο οποίος τον ακολούθησε και τον πυροβόλησε ξανά από απόσταση σχεδόν μισού μέτρου.





makris-fot0-2a

makris-fot0-4a

makris-fot0-5

makris-fot0-3

makris-fot0-1a