> Voliotaki: «AΔΩΝΗ, σε ΦΩΝΑΞΑΝ στο ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ να σε ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ;»...

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

«AΔΩΝΗ, σε ΦΩΝΑΞΑΝ στο ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ να σε ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ;»...













Είναι και οι δύο κάποια από τα πρόσωπα 
των ημερών.



Ο μεν Παύλος Πολάκης για την κόντρα του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά και για τις αναρτήσεις ικανοποίησης για τις έρευνες στον χώρο της Υγείας. 

O δε Άδωνις Γεωργιάδης γιατί είναι ένα από τα υπό διερεύνηση πρόσωπα, έχοντας εμπλακεί ως πρώην μέλος της κυβέρνησης Σαμαρά στα σκάνδαλα της Novartis, του ΚΕΕΛΠΝΟ και των υπερκοστολογημένων αρθροσκοπήσεων, μεταξύ άλλων.

Η παρουσία λοιπόν του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ αλλά και η κατάθεση αγωγής από μέρους του εναντίον της Novartis προκάλεσαν το μένος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, ο οποίος έκανε μία ακόμα «πύρινη» ανάρτηση στο Facebook.

«Άδωνη Γεωργιάδη: Σε φώναξε η Σία στο βοθροκάναλο να σε ξεπλύνει όσο γίνεται … Όμως για πες μας: ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΑΡΤΥΡΑ;;;; Και λες πως εκβιάζεται;;;;;

Όταν εγώ είχα πει” πως είναι προφανές από αυτά που λένε στις καταθέσεις τους πως οι οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι στελέχη της Novartis” ΕΠΕΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΑΣ ΝΑ ΜΕ ΦΑΕΙ !!

Τώρα εσύ κατηγορείς πως εκβιάζεται προστατευόμενος μάρτυρας από ένα δημοσίευμα !! (Και βέβαια για τα ΜΜΕ είναι απλώς Τρίτη).

Τον ξέρεις; Είχες ποτέ σχέσεις μαζί του; Μιλάτε σήμερα; Νιώθεις ανασφάλεια και κάνεις εξώδικα, νομίζοντας πως θα πείσεις κανέναν; 

Σου λείπουν 2 εκατομμύρια; Έχεις κόψει αλυσίδα; Εσύ δεν ήσουν που έλεγες πως θα ξεκουκουλώσεις τους μάρτυρες; 

Τώρα φοβάσαι μην ξεκουκουλωθούν μόνοι τους; ΤΙ ΑΠ’ ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ;;

ΥΓ η έρευνα παρά τις προσπάθειες δεν σταμάτησε όπως είδες ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ….» έγραψε στο προφίλ του.

altsantiri.gr