> Voliotaki: Tα 6 ΑΝΤΡΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ που ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΡΙΓΗ ΗΔΟΝΗΣ στις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ..ΚΑΙ τα ΑΛΛΑ 6 που ΑΠΛΑ… δεν….

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Tα 6 ΑΝΤΡΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ που ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΡΙΓΗ ΗΔΟΝΗΣ στις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ..ΚΑΙ τα ΑΛΛΑ 6 που ΑΠΛΑ… δεν….

Τα 5 πιο σέξι αντρικά επαγγέλματα

1. Σεφ

Το επάγγελμα αυτό τα τελευταία χρόνια έχει κάνει εντυπωσιακό level up. Είτε μαγειρεύεις σε χλιδάτο εστιατόριο με πανάκριβα πιάτα, είτε σε ψησταριά,
από τη στιγμή που θα δηλώσεις σεφ και φέρεις tattoo μανίκι σε συνδυασμό, να ξέρεις ότι η άλλη έχει τσουτσουριάσει! Αν μάλιστα της ψήσεις και καμιά παλιομπριζόλα, τότε έχει πέσει στα πατώματα για πάρτη σου. Έχεις δει τον Πετρετζίκη να μένει χωρίς γυναίκα; Ε;

2. Δημοσιογράφος

Όχι επειδή τους συναναστρεφόμαστε, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι δημοσιογράφοι είναι σέξι. Έχουν θέματα συζήτησης, είναι μορφωμένοι, έχουν χιούμορ και είναι ετοιμόλογοι. Βέβαια, υπάρχουν και οι γυναίκες που αντιπαθούν τους ξερόλες. Εκεί έχεις πρόβλημα. Γιατί ξερόλας είσαι σίγουρα.

3. Υπάλληλος σε συνεργείο

Αυτό που λέμε γκαραζότεκνο και με καμία απολύτως υποτίμηση. Στιβαρός, βρώμικος και σίγουρα με σωστή σωματική διάπλαση που είναι και το ζητούμενο. Άσε που οι άντρες με τις φόρμες είναι ό,τι πιο hot κυκλοφορεί.

4. Καλλιτέχνης

Οτιδήποτε είναι χαοτικό, αόριστο και εμπεριέχει μέσα την τέχνη. Από μουσικός, μέχρι ζωγράφος, και από συγγραφέας μέχρι φωτογράφος. Τα επαγγέλματα αυτά, κρύβουν μια ευαισθησία, η οποία είναι άκρως αφροδισιακή γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με το αντρικό παρουσιαστικό. Αντίθεση που σίγουρα τρελαίνει τις γυναίκες.

5. Κτηνίατρος

Δεν είναι μόνο ότι είναι γιατρός, είναι ότι είναι γιατρός ζώων. Δηλαδή είναι και επιστήμων, άρα ορθολογικός, αλλά και γλυκός και ευαίσθητος γιατί ασχολείται με τους μικρούς μας φίλους. Και εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό και σέξι από έναν άντρα που κάνει καλά ένα άρρωστο ή πληγωμένο σκυλάκι. Χριστέ μου, μόλις το έκανα εικόνα!

6. Ραδιοφωνικός παραγωγός

Είναι νέος; Είναι αιωνόβιος; Έχει τρίτο μάτι, ουρά ή θυμίζει αρκετά Κουασιμόδο; Δε θα το μάθουμε ποτέ γιατί μένουμε στη φωνή η οποία μας συγκλονίζει και μας ταξιδεύει. Αθάνατο Jeronimo Groovy.

Και τώρα θα σε στενοχωρήσω…

1. Λογιστής

Το λένε μέχρι και οι ίδιοι: Είναι η πιο βαρετή και μηχανική δουλειά του κόσμου. Και ενώ μπορεί πραγματικά ένας λογιστής να είναι πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, από μόνο του το επάγγελμα δεν σε προδιαθέτει. Νιώθεις ότι θα του μιλάς για διακοπές, ταξίδια και φαγητό και εκείνος κάνει προσθαφαιρέσεις μέσα στο μυαλό του.

2. Υπάλληλος σε προπατζίδικο

Και δεν το λέω από την άποψη ότι είσαι υπάλληλος, αλλά από την άποψη ότι η δουλειά σου δεν έχει καμία απολύτως εξέλιξη και προοπτική. Το μόνο που κάνεις είναι να παρακολουθείς ματς, να καταθέτεις δελτία και να συναναστρέφεσαι τους θαμώνες της επιχείρησης, οι οποίοι ξεκάθαρα βρίσκονται εκεί γιατί δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν.

3. Aσφαλιστής

Μιλάει και μιλάει και μιλάει. Μιλάει για άσχημα πράγματα και δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα. Συγγνώμη, είναι τυχαίο ότι σε ταινίες και σειρές τον απεικονίζουν ως τον απόλυτο γρουσούζη; Ξέρω ότι είναι σκληρό να στιγματίζεσαι αλλά ο θετικός και αισιόδοξος ασφαλιστής είναι σαν μία σταγόνα στον ωκεανό.

4. Περιπτεράς

Μωρέ μη παρεξηγηθώ, αλλά πραγματικά ένας άνθρωπος που είναι μονίμως χωρίς σώμα, είναι κάπως σκιαχτικός. Θυμάσαι την ασώματο κεφαλή του Αρκά που ήταν στο τσίρκο μαζί με τη Θέκλα τη γυναίκα με το μουστάκι; Ε κάπως έτσι είναι ο περιπτεράς για τον έξω κόσμο. Άσε που όταν συναναστρέφεσαι μονίμως πατατάκια και σοκολάτες, κάπου θα στη βαρέσει και θα αρχίσεις τα περίεργα. Και πάλι χωρίς παρεξήγηση μάτια μου.

5. Καθηγητής

Ξέρω ότι είναι μορφωμένος και ασκεί λειτούργημα, αλλά ειλικρινά αν δεν είσαι 12 ετών που φαντάζεσαι τον καθηγητή σου ως άλλο Πάνο Φλωρά, τότε το εν λόγω επάγγελμα μόνο σέξινες και ενδιαφέρον δε σου βγάζει. Άσε που οι καθηγητές είναι μονίμως ταλαιπωρημένοι γιατί έχουν να τα βγάλουν πέρα με εξοργισμένους έφηβους οι οποίοι ανά πάσα ώρα και στιγμή τους βγάζουν εκτός εαυτού. Αν είχαμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε μαθηματικό και φιλόλογο, τότε σίγουρα ο πρώτος το τερμάτιζε το μιζερόμετρο.

6. Ρεσεψιόν σε ξενοδοχείο

Άντε να το χωνέψουμε αν η θέση είναι σε ξενοδοχείο βραχείας διαμονής -ξέρεις τι εννοώ έτσι;. Εκεί εμπεριέχεται καμμενιά και τσαχπινιά γιατί σίγουρα θα υπάρχουν πολλές ιστορίες για να διηγηθεί. Αν όμως το ξενοδοχείο είναι το απλό, το συμβατικό, για ποιο λόγο κάποιος να μπει στη διαδικασία να μάθει περισσότερα για την επαγγελματική του δραστηριότητα; Δηλαδή και μόνο που το έγραψα, βαρέθηκα.
ratpack.gr