> Voliotaki: Ωπα ρε Μεγάλε...

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Ωπα ρε Μεγάλε...

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Όπα ρε Μεγάλε... Βγαίνεις και κάνεις έκτακτη δήλωση, και τι λες; Τι μας είπε ρε παιδιά το άτομο, αυτό το θεσμικό, (σχήμα λόγου) .
Γνωρίζει άραγε τι λέει ο ίδιος;
Ότι στην χώρα αυτή που κυβερνάει και την λένε Ελλάδα, κανένας δεν θα αφήσει τους Σκοπιανούς να λέγονται Μακεδόνες εκτός από την τωρινή συγκυρία που κυβερνάει αυτός.

Μας λέει δηλαδή ότι ξέρει πως από μόνος του αποφάσισε να δώσει το όνομα και τα πάντα στους Σλάβους γείτονές μας παραβλέποντας την λαϊκή θέληση, παραγράφοντας την Ιστορία και μάλιστα ονομάτισε τον υγειή σκεπτόμενο λαό ως φασίστα και εθνικιστή,.
Ανέλαβε δηλαδή την πλήρη ευθύνη για την μεγάλη ρήξη που δημιούργησε με τον λαό αυτής της χώρας (Προφανώς και δεν μπορεί να καταλάβει ότι όλοι οι λαοί είναι πρώτα από όλα εθνικοί).
Τιμή σε όποιον αγαπά την πατρίδα του.
 Γιατί αλήθεια κάποιος να αγαπά πρώτα την μάνα του, αφού όλες οι γυναίκες μπορούν να γεννήσουν;

Τι μας είπε;
Και με πόση συγκίνηση .
Φίλοι Σκοπιανοί πάρτε το όνομα, πάρτε τα όλα ,...μα βιαστείτε, γιατί αν φύγω εγώ, δεν θα βρεθεί άλλος να σας κάνει αυτή τη χάρη,...δεν θα βρεθεί άλλος τέτοιος ηγέτης ξανά, τόσο κουβαρντάς με τα Σλαβικά φύλα...τόσο κομουνιστής ρε παιδάκι μου ένα πράμα ...τόσοι πεσόντες !,.. δεν πρέπει να δικαιωθούν;.. τι δεν καταλαβαίνετε.!!!

Αφού ο άνθρωπος είναι διεθνιστής γιατί να μη θέλει όλοι αυτοί να αυτοπροσδιορίζονται με αυτό που είναι πραγματικά. Πειράζει;;
Πειράζει για όλους τους άλλους, αλλά όχι για εμάς τους Έλληνες;
Αλλά θα μου πεις, ότι ζούμε στην εποχή της μαϊμούς. Μαϊμού ρολόγια, μαϊμού τσάντες, μαϊμού κυβερνήτες, μαϊμού ψηφοφόροι, μαϊμού κράτη.!

Αμ΄το άλλο;
Σαν να μου φαίνεται ότι ζω ένα dezavu ρε παιδιά. Αυτό το να παίρνει ο αρχηγός τα υπουργεία στη πλάτη του, έτσι για να είναι σίγουρος ότι δεν θα την φάει πισώπλατα .., να δείς, ποιός ρε γ@μώτο το ξαναέκανε...
 Μήπως τον έλεγαν Γιώργο;
Μήπως τον έλεγαν Παπαδόπουλο;
Μήπως όλα αυτά γίνονται για το καλό μας;
Κάποτε νόμιζα πως είμαι μάλλον αριστερός. Τώρα που είδα το πρόσωπο του θηρίου.... Ποτέ !