> Voliotaki: ΤΟ ΧΡΕΟΣ...και το ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ (Η ΟΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ για το ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας)

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

ΤΟ ΧΡΕΟΣ...και το ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ (Η ΟΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ για το ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας)


Γιάννης Γεροκώστας

Μία ιδιότυπη ομερτά στημένη με πολύ μελετημένο τρόπο,αριστοτεχνικά όπως ο ιστός της αράχνης απλώνεται παντού και καλύπτει τους υπαίτιους σε ότι αφορά το χρέος της Ελλάδας το οποίο δολίως χρησιμοποιήθηκε ώς άλλοθι, για να οδηγηθούμε στο Δ.Ν.Τ δηλαδή στην υποδούλωσή μας και οσονούπω στον αφανισμό μας σαν κράτος.

Σύσσωμο το υποτακτικό ξενοκίνητο στράτευμα των απάτριδων προδοτών της πατρίδας μας, πολιτικοί πάσης  αποχρώσεως, δημοσιογράφοι, πνευματικοί λαπάδες ειδικοί της οικονομικής  αμπελοσοφίας, χρησιμοποιώντας άπαντες την ρητορική μεθοδολογία τών <<έπεα-πτερόεντα>> καταλήγουν σε  ένα και μοναδικό συμπέρασμα!!!


Ότι οι Έλληνες είναι διεφθαρμένοι, τεμπέληδες, έτρωγαν παραπάνω απ'το κανονικό γι'αυτό δημιουργήθηκε το χρέος,αυτοί δε ουδεμία  ευθύνη φέρουν,είναι αθώες περιστερές και αδίκως τους κατηγορούμε γιατί είναι και ευαίσθητα πλάσματα βλέπετε!

Επομένως όλα τα δεινά που ζούμε και τα χειρότερα που έρχονται είναι λόγω της διαφθοράς, της τεμπελιάς  και της λαιμαργίας μας,γι'αυτό λοιπόν ο Γιωργάκης-Τζέφρυ ώς γνήσιος πατριώτης, με πλήρη συνείδηση όπως ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα σε τηλεοπτική συνέντευξη, μας οδήγησε στο λάκκο με τις οχιές του Δ.Ν.Τ , ετσιθελικά, δικτατορικά  χωρίς να ρωτήσει τον λαό για μια τόσο σοβαρή απόφαση,για να μας σώσει!!!Η ιστορία βέβαια θα επιβεβαιώσει περίτρανα εάν πρόκειται για σωτηρία η για την προδοσία των αιώνων.

Αποκρύπτουν επιμελώς άπαντες το καταχθόνιο σχέδιο το οποίο υπήρετουν κατ'εντολή των ανθρωποφάγων ολιγαρχών, ότι όλη αυτή η απάτη του χρέους στήθηκε για το ξεπούλημα της πατρίδας μας, γιατί το κοτσάνι του χρέους είναι πολύ μακρύ!Οι ρίζες του αλλού ποτίζονται και κοπρίζονται στα πολιτικά θερμοκήπια των Βρυξελλών.

Η εμφάνιση του τεράστιου χρέους δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία δεν ήταν φαντομάς, 'οπως τεχνηέντως  προσπαθούν να μας πείσουν οι πρωταίτιοι αυτού,πολιτικοί μας φωστἠρες, αλλα ήταν ένα μακροχρόνιο,πολύ μελετημένο σατανικό σχέδιο,ώστε το χρέος να χρησιμοποιηθεί εν ευθέτω χρόνω, ως πολιορκητικός κριός,ώς δούρειος ίππος για την διάλυση της Ελλάδας,ήταν δηλαδή φόνος εκ προμελέτης εκ χειρών απάτριδων, μιάς πολιτικά εγκληματικής συμμορίας!!!

Η ιστορία λοιπόν αρχίζει από το 1974!με την πτώση της χουντικής δικτατορίας και την αντικατάστασή της  με την δημοκρατική δικτατορία την οποία βιώνουμε μέχρι και σήμερα με τον πιό απάνθρωπο τρόπο.

Το διάστημα 1974-1981 με κυβερνήσεις Κ.Καραμανλή (Εθνάρχη) μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ώς προκαταρκτικό,γιατί έπρεπε να μπούν εν αρχή τα...γίδια στο μαντρί(ΕΟΚ) ώστε να μπορούν εύκολα να αρμέγωντε, να ελέγχονται, να κατευθήνονται,γιατι τα ελευθέρας βοσκής είναι ατίθασα δεν αρμέγωνται εύκολα, δεν ελεγχονται.

Ο παππούς Καραμανλής εποίησε αυτό με αριστοτεχνικό τρόπο, ώστε τα...γίδια να βελάζουν μέχρι και σήμερα απ΄τη χαρά για το μάντρωμά τους!συγχρόνως δε παραλαμβάνοντας ένα τιποτένιο χρέος 400 εκατομμυρίων ευρώ απο την δικτατορία(ούτε στο μπακαλόγατο Ζήκο τέτοιο χρέος αν συγκριθεί με τα 380? δις σήμερα) το έφθασε αισίως το 1981 στα 2,2δις ευρώ! (4.7 του ΑΕΠ) βάζοντας έτσι το <<φόλι>> για την εκόλλαψη του χρέους και προδιαγράφοντας συγχρόνως την παραδείσια πορεία μας στην Ενωμένη Ευρώπη των λαών!

Παρακολουθείστε λοιπόν, σας παρακαλώ πολύ, την αρχή και την αλληλένδετη πορεία εν συνεχεία του σατανικού, υποχθόνιου σχεδίου ώστε η πατρίδα μας να φθάσει στο σημερινό της κατάντημα-ξεπούλημα!

Έτσι  λοιπόν με την αύξηση του χρέους που προαναφέραμε, καλυπτόμενο απο το <<στέμμα>> του εθνάρχη (νονοί τα οικεία ΜΜΕ)άρχισε εκτου πονηρού την αποδυνάμωση της οικονομικής δυναμικής της χώρας με την αποβιομηχάνηση μέσω σοσιαλιστικών μεθοδεύσεων.Κρατικοποίηση-απαξίωση- φαλίρισμα και να πληρώνει τα σπασμένα ο άμοιρος Ελληνικός λαός.

Θυμηθείτε την Ολυμπιακή,Όμιλος τραπεζών Ανδρεάδη,ναυπηγεία,λιπάσματα,ηλεκτρικοί σιδηρόδρομοι,διυλιστήρια Νιάρχου,Χίλτον και διάφορες ασφαλιστικές εταιρίες και βιομηχανίες.
Εν συνεχεία το διάστημα 1981-1989 με κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ώς μεταβατικό του κυρίως σχεδίου,όπου οι μαιμου σοσιαλιστές παρ'ότι εισέπραξαν 16 δις δολλαρια απο κοινοτικές επιδοτήσεις έφθασαν το χρέος στα 23 δις ευρώ(37,3% του ΑΕΠ) ως πανάξιοι σκυταλοδρόμοι, συγχρόνως δε διέλυσαν κάθε σκέψη να ζήσουμε έξω από το μαντρί(ΕΟΚ) γιατί ΕΟΚ και ΝΑΤΟ έγιναν οι κύριες κατοικίες των σοσια-ληστών.

Παράλληλα δε συνεχίσθηκε το σατανικό σχέδιο αποβιομηχάνησης δηλαδή αποδυνάμωση της οικονομικής δυναμικής της χώρας με...άλλα κόλπα όπως κοινωνικοποιήσεις! δημιουργία του ΟΑΕ(Οργανισμός Ανασυγκρότησης  Επιχειρήσεων) όπου εισήχθησαν περίπου 150 σημαντικές βιομηχανικές μονάδες ώς <<προβληματικές>>! αλλά όμως  έχοντας ώ του θαύματος! τα ίδια αποτελέσματα όπως το 1974-1981

Κρατικοποιήση-Κοινωνικοποίηση-φαλίρισμα-δημιουργία στρατιών ανέργων και τα σπασμένα να τα πληρώνει ο άμοιρος Ελληνικός λαός.

Μόνο η ένταξη των προβληματικών,στον ΟΑΕ στοίχησαν την δεκαετία του 80 3 τρισεκατομμύρια δραχμές περίπου!

Προς την ίδια υποχθόνια βασική κατεύθυνση αποδυνάμωσης της οικονομικής δυναμικής της χώρας ώστε να αυξηθεί το χρέος εντάσσεται  και αρχίζει να υποσκάπτετε ο προτωγενής τομέας.Αρχίζει το κλείσιμο των εργοστασίων ζαχάρεως, πονηρά πολιτική  για τον καπνό και τις καπνοβιομηχανίες, αγιοποιούνται οι χωματερές και σε ιλουστρασιόν συσκευασία άρχισαν να έρχονται από τους δαναούς των βρυξελλών οι αγροτικές επιδοτήσεις οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν όπως το καλαμπόκι που δίνουμε στις κότες ώστε να παχύνουν για να τις σφάξουμε μετά και οσονούπω έρχεται η σφαγή των αγροτών με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Εν συνεχεία το διάστημα 1989-1990 διακυβέρνησης της χώρας από την οικουμενική κυβέρνηση μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ώς συνδετικό κρίκο του  μεταβατικού σταδίου που προηγήθηκε και του τελικού συγκεκριμένου σχεδίου-χρέος το οποίο αρχίζει το 1990 με πρωτεργάτη τον Κ.Μητσοτάκη. (Λείπει ο Μάρτης από την σαρακοστή;)

Σημειωτέον ότι αυτό το Δούρειο σχέδιο - χρέος είναι ακριβής φωτοτυπία με αυτό που εφαρμόζεται σήμερα από τους πατριώτες αριστερο-καπιταλιστές του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και απ' όλες τις κυβερνήσεις που μεσολάβησαν των Παπανδρεο-Καραμανλο-Σαμαρο-Βενιζελο-Κουβελο-Καρατζαφέρηδων γι' αυτό θα διαπιστώσετε πλείστες ομοιότητες.

Από το 1990 λοιπόν μπαίνουμε στο ψαχνό, θυμηθείτε περί ξεπουλήματος βραχονησίδων, δημοσίων οργανισμών (αστικό ΚΤΕΛ-ΑΓΕΤ κτλ.) κατάργηση κεκτημένων εργατικών δικαιωμάτων,0+0=14, αρχή αποδόμησης του κοινωνικού κράτους και δήλωση τρομοκράτησης του κ. Μητσοτάκη τον Σεπτέμβρη ότι δήθεν τα Χριστούγεννα δεν θα υπάρχουν λεφτά για την πληρωμή των συντάξεων προκειμένου να ψηφισθεί το τρίγωνο των αντεργατικών νόμων Σιούφα, 1902/90, 1976/91, 2084/92. (πάσα ομοιότης με κυβέρνηση ΣΥΡΙΑΖΝΕΛ .. τυχαία!).

Προκειμένου δε να πατάξει τους μεγαλοφοροφυγάδες ψήφισε νόμο για την φορολόγηση των γαϊδουριών της Σαντορίνης !!! (πάσα ομοιότης με την φορολόγηση καστανάδων, καλαμποκάδων από ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ...Εντελώς τυχαία!).

Παράλληλα συνεχίσθηκε απρόσκοπτα η αποβιομηχάνηση, και πώληση δημοσίων οργανισμών όπως προαναφέραμε, αστικό  ΚΤΕΛ-ΑΓΕΤ  κτλ. για να βαθμολογηθεί και αυτός με άριστα και τόνο απ' τα αφεντικά των Βρυξελλών και για τον σπουδαιότερο λόγο ότι παρέλαβε χρέος 23δις Ευρώ (37,3 % του ΑΕΠ) και παρέδωσε ο αθεόφοβος 68,8 δις Ευρώ (111% του ΑΕΠ!).

Αψευδής μάρτυρας της αντεθνικής πολιτικής τους αποτελεί η υπόσκαψη και η διάλυση του ΙΓΜΕ ότι ποιό αξιόπιστο και ελληνικότατο...γιατί τους χάλαγε τη σούπα.

Ακολουθεί η περίοδος 1993-2003 με κυβέρνηση αρχικά Α. Παπανδρέου (1993-1996) και κατόπιν Κ. Σημίτη όπου ως  πολύ καλά και υπάκουα παιδιά των δανειστών και μετέπειτα Τροϊκανών, υπερδιπλασίασαν το χρέος φθάνοντας αισίως στα 177,8 δις Ευρώ!!

Πρέπει εδώ να τονίσουμε ιδιαίτερα την μεγάλη διολιότητα του Σημίτη ο οποίος εκ του πονηρού με πολιτικούς υποχθόνιους όρους και όχι πραγματικούς μας έβαλε στην ΟΝΕ (Οικονομική - Νομισματική - Ένωση( χρησιμοποιώντας το SNAP (Δημιουργική Λογιστική = Κρυφό χρέος !) για να καλύψει το χρέος στα χαρτιά, με την αμέριστη συμπαράσταση της Αμερικάνικης τραπεζικής φίρμας Goldman Sachs με το αζημίωτο βέβαια 2.5δις ευρώ!!! εκ των βαλαντίων των κορόιδων Ελλήνων.(Τυχαίο ότι ο Πετρος Χριστοδούλου ήταν σύμβουλος στην τράπεζα αυτη;)

Η προδοτική δολιότητα του Σημίτη είναι ή δεν είναι πανομοιότυπη με την ενέργεια του Γιωργάκη-Τζέφρυ ο οποίος με πλαστά στοιχεία της  ΕΛΣΤΑΤ μας έριξε στο στόμα του ΔΝΤ;είναι ή δεν είναι λοιπόν το ΧΡΕΟΣ ένα έγκλημα διαρκείας, συνομοτών προδοτών απάτριδων για να χρησιμοποιηθεί σαν άλλοθι για το ξεπούλημα της πατρίδας μας;

Επίσης ο δόλιος Σημίτης προπαγάνδιζε εμμέσως πλην σαφώς υπέρ του χρηματιστηρίου το 2000 με αποτέλεσμα οι μικροεπενδυτές να χάσουν 100 δις ευρώ! προς όφελος των μεγαλοαπατεώνων.Όταν δε όλοι εγκατέλειπαν το χρηματηστήριο,αυτοί  έβαζαν τα αποθεματικά  των ασφαλιστικών ταμείων προκειμένου να τα καταστήσουν ελλειματικά!Ιδου πατριώτες μάλαμα!!!

Τον επόμενο χρόνο 2004 το χρέος έφθασε στα 193,4 δις ευρώ(αγνώστου πατρός) για να πάρει την προδοτική σκυτάλη ο Ρωσόφιλος δεξιοκουμουνιστής!!! Κωστάκης Καραμανλής(νονοί τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ)και να κάνει ένα ολυμπιακό άλμα επί κοντώ φθάνοντας το χρέος στα 297.9 δις ευρώ! το 2009 που παρέδωσε στο Γιωργάκη,δηλαδή ένα ώριμο ΧΡΕΟΣ-φρούτο.

Ο Γιωργάκης-Τζέφρυ λοιπόν καλείτε ώς τελευταίος σκυταλοδρόμος να παίξει την τελευταία πράξη του δράματος να χρησιμοποιήσει δηλαδή το ΧΡΕΟΣ ώς άλλοθι για το ξεπούλημα της δήθεν πατρίδας του, όπως  προέβλεπε το μακροχρόνιο σατανικό σχέδιο των ανθρωποφάγων Ολιγαρχών αφεντικών, που εν αρχή προαναφέρθηκε.

Ο Γιωργάκης - Τζέφρυ λοιπόν με ρομποτικές κατευθυνόμενες και ελεγχόμενες κινήσεις απ' τα αφεντικά του, άρχισε να περιδιαβαίνει από χωρίον εις χωρίον, Μόσχα, Λονδίνο, Παρίσι, Ουάσιγκτον και άλλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες κάνοντας μυστικές συζητήσεις και σκόπιμα κα συνειδητά συκοφαντούσε τους Έλληνες λέγοντας ότι η διαφθορά τους κυρίευσε ολοκληρωτικά προκειμένου να πετύχει της οικονομική υποβάθμιση μας για να διευκολύνει έτσι τον θανατηφόρο εναγκαλισμό της πατρίδας μας με το ΔΝΤ.

Άξιο προσοχής είναι ότι παρ' όλη της επίμονη, μελετημένη προσπάθεια 35 χρόνων (1974 - 2009) όλων των υποτακτικών κυβερνώντων το ΧΡΕΟΣ δεν ήταν αρκετό για να χρησιμοποιηθεί ως βασικό στοιχείο για την είσοδό μας στο ΔΝΤ - μνημόνια (πράγμα που πιστοποιεί την οικονομική δυναμική της χώρας μας) γι' αυτό ο Γιωργάκης χρησιμοποίησε πρόσθετα, ψεύτικα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το έλλειμμα του 2009 (15,5%) προκειμένου να υλοποιήσει την προδοσίας του.

Είναι σημαντικότατο ότι εκ του πονηρού μόλις ανέλαβε ως πρωθυπουργός η πρώτη δουλειά του ήταν να καταμετρήσει και να κοστολογήσει της κρατική περιουσία η οποία από τραγική σύμπτωση ήταν ίση με το έλλειμμά μας!!!

Έτσι λοιπόν με στρωμένο το δρόμο ο Γιωργάκης -Τζέφρυ αφήνει την άνεση του πρωθυπουργικού γραφείου για να βρεθεί στο Καστελόριζο!!! (τυχαία;) το οποίο είναι το πιο κοντινό σημείο προς την πραγματική του πατρίδα το Ισραήλ όπου σε μια συμβολική κίνηση, προσανατολισμένος προς εκεί εμμέσως πλην σαφώς είπε : Η αποστολή που μου αναθέσατε εξετελέσθη σας παραδίδω την δήθεν πατρίδα μου  Ελλάδα, είναι δική σας!!!

Ήταν το περίφημο διάγγελμα του Καστελόριζου στις 23 Απριλίου του 2010 (αποφράδα  ημέρα) μια δικτατορική προδοτική απόφαση του Γιωργάκη την οποία η ιστορία σίγουρα θα καταγράψει ως την προδοσία των αιώνων.

Τελικό συμπέρασμα: Μιλάμε για ένα έγκλημα διαρκείας 1974-2009 με εναλλασσόμενους σκυταλοδρόμους πολιτικούς εγκληματίες, μιλάμε για καραμπινάτη εσχάτη προδοσία.

Τα ερωτήματα είναι εύλογα, αμείλικτα, ατελείωτα.

1) Πώς και γιατί η πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης σε ορυκτό πλούτο, σε ναυτιλία, σε πολιτισμό, σε τουρισμό κλπ. επτώχευσε.  Δεν είναι απορίας άξιο ότι ΚΑΝΕΝΑΣ από τους κυβερνώντες εδώ και 40 χρόνια δεν σκέφθηκε να αξιοποιήσει τον τεράστιο ορυκτός μας πλούτο, πετρέλαια, υδρογονάνθρακες, πολύτιμα μέταλλα κ.α. μυθικής αξίας, οπότε θα ζούσαμε σε επίγειο παράδεισο όλοι οι Έλληνες και όχι καταχρεωμένοι ζητιάνοι , κουκούτσι μυαλό η προδοτική συνωμοσία γιατί έκλεισαν και τις υπάρχουσες λειτουργούσες μεταλλευτικές επιχειρήσεις που λειτουργούσαν μέχρι το 1974, γιατί; γιατί;

2) Γιατί πέρσι το καλοκαίρι του 2015 η πολιτικά μπάσταρδη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εκτίμησε την ιδιοκτησία του κράτους η οποία βρίσκεται πάνω και κάτω του εδάφους στο γελοίο ποσό των 50δις Ευρώ!!! Εντάσοντάς το στο ΤΑΪΠΕΔ για να  δώσει στους Τροϊκανούς την πατρίδα μας  έναντι πινακίου φακής γι' αυτό το λόγο λοιπόν αφήνατε ανεκμετάλευτο τον ορυκτό μας πλούτο; Όταν ειδικοί επιστήμονες έχουν εκτιμήσει τους υδρογονάνθρακες μόνο νοτίως της Κρήτης σε 35 τρις Ευρώ!!! 

Όταν η συνολική αξία μόνο του οσμίου στην πατρίδα μας αγγίζει το ιλιγγιώδες ποσό των τετράκις εκατομμυρίων Ευρώ!!,όταν το ουράνιο εκτιμάται στα 100τρις Ευρώ όταν ο συνολικός ορυκτός μας πλούτος εκτιμάται σε τετράκις δις Ευρώ !!! Είναι λοιπόν ή δεν είναι καραμπινάτη ληστεία; συνωμοσία; προδοσία;

3) Γιατί ο Γιωργάκης ως μέγας εκτιμητής καθόρισε το όριο πάνω από το οποίο έπρεπε να μπούμε στο ΔΝΤ όταν την ίδια στιγμή το 2010 από επίσημη πηγή της παγκόσμιας τράπεζας η Ελλάδα βρισκόταν στην 18η θέση της παγκόσμιας κατάταξης εξωτερικού χρέους ! οι άλλες 17 χώρες ήταν κορόιδα ;και γιατί τόσα χρόνια ζουν μιά χαρά έξω απ'το θανατηφόρο κλοιό του ΔΝΤ; σκοπιμότητα; δολιότητα ; προδοσία;

4) Γιατί με ποιό δικαίωμα ο Γιωργάκης δανείσθηκε με μεγάλα επιτόκια από συγκεκριμένες ύποπτες αγορές της αρέσκειας του και στις << μνημονιακές>> συμφωνίες υπέγραψε εγκληματικά ότι παραιτείται η χώρα από το δικαίωμα της να δανείζεται και από άλλες αγορές κράτη που εδάνειζαν με μικρότερο επιτόκιο όπως μας έδινε η Κίνα και η Ρωσία ; Δολιότητα; Έγκλημα συνωμοσία;

5) Γιατί με ποιό δικαίωμα ο Γιωργάκης υπέγραψε την δανειακή σύμβαση να εφαρμοσθεί αυθαίρετα το αγγλικό δίκαιο την στιγμή που κανένας από τους συμβαλλόμενους δεν ήταν Άγγλος! Έτσι λοιπόν δεσμεύτηκε η Ελλάδα (το επεδίωξε) απ' αυτή την σύμβαση να μην μπορεί να συνάψει άλλο δάνειο από καμιά χώρα μέχρι την αποπληρωμή του συγκεκριμένου. Έγκλημα και προδοσία.

6) Γιατί άπαντες οι  πολιτικοί λέτε ψέματα στο λαό ότι δανειζόμαστε μέσω των μνημονίων για να πληρωθούν οι συντάξεις όταν στο μνημόνιο ορίζεται σαφώς ότι  τα λεφτά που μας δάνεισαν, απαγορεύεται να δοθούν σε μισθωτούς του δημοσίου και συνταξιούχους αλλά για την πληρωμή τοκοχρεωλυσίων ! μήπως είστε αδιάβαστοι; Πλήρη επιβεβαίωση δίνει ο Μάσιμο Ντ' Αλέμα πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας ο οποίος δήλωσε ότι : από τα 250δις βοήθεια τα 220 πήγαν για τόκους σε Γερμανικές, Γαλλικές και Ιταλικές τράπεζες και όχι για τις συντάξεις!

7) Γιατί ενώ μας έχετε γδάρει ζωντανούς από το 2009 και μετά μιλάτε υποκριτικά ότι οσονούπω έρχεται η ανάπτυξη και ότι με τις θυσίες τις δικές μας όχι τις δικές σας θα περιορισθεί το χρέος και άλλα κουραφέξαλα;το αντίθετο όμως συμβαίνει στην πράξη το χρέος  μεγαλώνει αντί να μικραίνει. Το 2009 ήταν 297,9 δις Ευρώ και το 2014 έγινε 317 δις ευρώ και το σπουδαιότερο ότι 2009-2014 πληρώσαμε 329,5 δις για τοκοχρεωλύσια!!! χώρια ότι 2007 - 2014 οι Έλληνες έχασαν 169 δις Ευρώ από τις καταθέσεις τους!

Εδώ επιβεβαιώνεται πλήρως το 21ον πρωτόκολλο των σοφών της Σιών (τυχαίο) που λέει :
<<Επωφεληθήκαμε από την διαφθορά και αμέλεια των πολιτικών, για να εισπράξουμε ποσά διπλάσια, τριπλάσια και ακόμη μεγαλύτερα, δανείζοντας στις κυβερνήσεις των Χριστιανών χρήμα που δεν ήταν καθόλου αναγκαίο στο κράτος, έτσι χρεώσαμε το κράτος αυτό>>! ουδέν σχόλιο.

8) Γιατί οι Τροϊκανοί τρέμουν σε κομισιόν και Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα) και παρεμβαίνουν με τις δηλώσεις τους  για μια καθαρά ελληνική υπόθεση όπως είναι η απόφαση του Αρείου πάγου να παραπέμψει και πάλι τον πρώην πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ κ. Ανδρέα Γεωργίου σε δίκη για το αδίκημα ψευδούς βεβαίωσης σε βαθμό κακουργήματος. Η υπόθεση ως γνωστόν αφορά την βεβαίωση της ΕΛΣΤΑΤ για το έλλειμμα του 2009 το οποίο είχε αναθεωρηθεί επί τα χείρω στο 15,5 % στοιχείο που είχε χρησιμοποιηθεί ως βασικό επιχείρημα για την ένταξη της χώρας στο 1ο μνημόνιο. 

Τρέμουν λοιπόν γιατί αν αποκαλυφθεί η μεγάλη κομπίνα θα γκρεμισθεί το σατανικό τους οικοδόμημα ΧΡΕΟΣ - ΑΠΑΤΗ ως μια άλλη Βαβέλ. Ακόμη να προσθέσω ότι η κ. Γεωργαντά που αποκάλυψε την αλήθεια για την απάτη της ΕΛΣΤΑΤ δήλωσε πρόσφατα ότι την παρακολουθούν και ότι κινδυνεύει η ζωή της ! τυχαίο;

1000... Γιατί; γιατί; γιατί;

Φίλες και φίλοι ο κάθε χρήστης της απλής λογικής καθώς και αυτός που διαθέτει έστω πέντε γραμμάρια μυαλό μετά τα αναλυτικά προαναφερθέντα, εύκολα μπορεί να κατανοήσει τι ακριβώς διεπράχθει εις βάρος της πατρίδας μας.

Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του Ντομινίκ Στρος Καν επί κεφαλής του ΔΝΤ προς τον Γιωργάκη : << Εάν υλοποιήσεις αυτό το πρόγραμμα θα καταστρέψεις το έθνος σου>>! και επιπλέον δήλωσε ότι η απόφαση να οδηγηθούμε στο στόμα της Τρόικας ήταν προαποφασισμένη! γι' αυτό λοιπόν καρατομήθηκε και την θέση του ανέλαβε η ομορφονιά Λαγκάρντ.

Πλήρη επιβεβαίωση του σατανικού σχεδίου ότι το ξεπούλημα η καταστροφή της χώρας μας ήταν προμελετημένη αποτελεί η προσφώνηση της προέδρου της βουλής κ. Ψαρούδα - Μπενάκη κατά την ορκωμοσία του προέδρου της δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια το 2005.

Μίλησε εν ολίγοις ότι τα εθνικά μας σύνορα και ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας θα περιορισθούν, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές και ότι η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης!!! 

Δηλαδή κατάργηση του συντάγματος, της δημοκρατίας και των εθνικών μας συνόρων! Ο κ. Παπούλιας απαθέστατος δεν αντέδρασε έστω  τύποις καθώς επίσης κανένας πολιτικός, νομικός και ιδιαίτερα η δικαστική εξουσία.. Καημένη Ελλαδίτσα με τα τεκνά σου.
Το μέγιστο και επείγον λοιπόν ερώτημα που τίθεται είναι :

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ απέναντι σ' αυτή την τραγική πραγματικότητα;
Έλληνίδες και Έλληνες πριν η πατρίδα μας γίνει μια γλυκιά ανάμνηση έχουμε ΧΡΕΟΣ να την προστατεύσουμε γι' αυτό πρέπει να αντιδράσουμε επειγόντως.

Έχουμε ΧΡΕΟΣ απέναντι στους σοφούς προγόνους μας που έφθασαν την Ελλάδα στο πρώτο σκαλί του βάθρου του παγκόσμιου πολιτισμού, έχουμε ΧΡΕΟΣ απέναντι στους ήρωές μας που έχυσαν ποταμούς αίματος για την λευτεριά αυτής της χώρας, έχουμε ΧΡΕΟΣ απέναντι στα παιδιά μας στο μέλλον τους να ζήσουν ελεύθερα, έχουμε ΧΡΕΟΣ απέναντι στην πραγματική δημοκρατία που δίδαξαν οι πρόγονοί μας, έχουμε ΧΡΕΟΣ να προστατέψουμε την Ελλάδα μας από κάθε επιβουλή απ' όποιον και αν προέρχεται και με όποιον τρόπο μεθοδεύεται, π.χ. οικονομικό.

Επειδή λοιπόν η ιστορία είναι φωνή νεκρών διδάσκουσα ζώντας αυτή την κρίσιμη στιγμή για την πατρίδα μας πρέπει να τους συμβουλευτούμε για το τι πρέπει να πράξουμε :

Έτσι λοιπόν αν συμβουλευτούμε τον Οδυσσέα θα μας πει ότι :

''Οι μνηστήρες που καταχράστηκαν και καπηλεύτηκαν την πατρίδα πρέπει να εξοντωθούν με πρώτο τον Αντίνοο δεύτερο τον Αμφινόμο και τον Αγέλαο''

Αν συμβουλευτούμε τον Αντισθένη θα μας πει:

''Αφανίζονται οι πόλεις, που οι πολίτες δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τους φαύλους από του σπουδαίους για να τους κυβερνήσουν??''

Αν συμβουλευτούμε τον Ρήγα Βελεστινλή θα μας πει:

'Όταν η Διοίκησης βιάζει, αθετεί, καταφρονεί τα δίκαιά του λαού και δεν εισακούει τα παράπονά του, το να  κάμει ο λαός ή κάθε μέρος του λαού επανάστασιν, να αρπάξει τα άρματα και να τιμωρήσει τους τυράννους του, είναι πλέον ιερόν απ΄ όλα τα δίκαια του και το πλέον απαραίτητον από όλα τα χρέη του''.

Αν συμβουλευτούμε τον Νίκο Καζαντζάκη θα μας πει :

"Να αγαπάς την ευθύνη, να λες : Εγώ μονάχος μου έχω ΧΡΕΟΣ να σώσω τη γης (την πατρίδα μου). Άμα δε σωθεί εγώ θα φταίω ".

Αν συμβουλευτούμε το ευαγγέλιο της χώρας το σύνταγμα μας θα μας πει :

"Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να  το καταλύσει με τη βία"

Τέλος σε ότι αφορά τους προδότες (κατ' Αλκιβιάδη) θα συμβουλευτούμε τον Νικόλαο Πλαστήρα ο οποίος θα μας πει : Στο Γουδή, στο Γουδή, στο Γουδή.  

ΥΓ.'' Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδας του στους εχθρούς,αλλά είναι κι'εκείνος που ενώ κατέχει το αξίωμα,εν γνώσει του(συνειδητά) δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει.''(Θουκιδίδης )

Βελεστίνο Οκτώβρης  2018                                                                                                       giannis.gerokostas@gmail.com