> Voliotaki: ΘΩΜΑΣ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ- ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΙΑΣ για το ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ της ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

ΘΩΜΑΣ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ- ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΙΑΣ για το ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ της ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Αγαπητό Voliotaki
Σχετικά με τις καταχωρημένες δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου κ. Μπέου στο site σας, την 6/10/2018 και όσον αφορά στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγριάς και ότι δήθεν ήταν βαλτωμένο επί (12) χρόνια και το πήραν και το έφτιαξαν.

Ο Δήμαρχος ή δεν θυμάται καλά ή δεν γνωρίζει το ιστορικό του έργου αυτού,ή συνειδητά παραπληροφορεί την κοινή γνώμη, λέγοντας ότι ήταν βαλτωμένο επί 12ετίας, αυτό δεν αληθεύει.

Ναί το ολοκλήρωσε η σημερινή Δημοτική Αρχή και έτσι έπρεπε να κάνει, αφού το παρέλαβε, όπως το παραδώσαμε εμείς, την 31-12-2010, σχεδόν μισοτελειωμένο, με ολοκληρωμένη την κατασκευή από μπετά, τούβλα και τελειωμένη την στέγη του, αλλά και τις κερκίδες από τα
μπετά,επί πλέον και η αποζημίωση του οικοπέδου, όπως είχε συντελεσθεί και εξοφληθεί με την τότε απαλλοτρίωση και σύμφωνα με την πράξη εφαρμογής, στην δική μας Δημοτική Περίοδο.΄

Ολες οι κατασκευές οι οποίες είχαν γίνει μέχρι την 31-12-2010 , με το κόστος που είχε ανέλθει τότε στο χρηματικό ποσό των 603.000 ΕΥΡΩ είχαν εξοφληθεί από τη δική μας Δημοτική Αρχή, μέχρι την 31-12-2010.

Αναλυτικά το κόστος της αποζημίωσης του οικοπέδου ανήλθε στο ποσό των 45.000,ΕΥΡΩ, το κόστος της πρώτης εργολαβίας για την κατασκευή του κτίσματος από μπετά και τούβλα ανήλθε στο ποσό των 408.000 ΕΥΡΩ και το κόστος της στέγης, με τα μπετά των κερκίδων και κάποιες άλλες εργασίες ανήλθαν στις 150.000 ΕΥΡΩ.

Ετσι το παραδώσαμε εμείς πριν (8) χρόνια, με εξοφλημένενο όλο το μέχρι τότε κόστος του έργου και το παραδώσαμε χωρίς να οφείλει ούτε (1) ΕΥΡΩ ο Δήμος, στην τότε Δημοτική Αρχή με Δήμαρχο τον κ. Σκοτεινιώτη.

Και εάν δεν γινόταν τότε η συνένωση των Δήμων Αγριάς και Βόλου με το αποτυχημένο σχέδιο Καλλικράτη, το έργο αυτό θα είχε ολοκληρωθεί πολύ σύντομα και θα λειτουργούσε πριν από πολλά χρόνια, γιατί και η τότε εργολαβία ήταν καλή και τα χρήματα υπήρχαν και όχι να καθυστερήσει επί (8) χρόνια για να ολοκληρωθεί. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο.

Θωμάς Παπαευθυμίου
τ. Δήμαρχος του τ. Δήμου Αγριάς