> Voliotaki: ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΚΕ (Παραίτηση Κοτζιἀ)

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΚΕ (Παραίτηση Κοτζιἀ)

Γιάννης Γεροκώστας

Ασφαλὠς είναι πολύ δύσκολο να μιλήσει κανείς σοβαρά,όταν το όλο Αντικείμενο συζήτησης είναι πολύ αστεἰο, όταν πρόκειται για πολιτικές γελοιογραφίες.

Δυστυχώς τα πολιτικά μας τσουτσέκια γελοιοποίησαν την πολιτική μας ζωή, με απρόβλεπτες σοβαρότατες συνέπειες για την πατρίδα μας και τον λαό της.

Στην ειδικά διαμορφωμένη θεατρική αίθουσα της βουλής παρελαύνουν πρωταγωνιστές και κομπάρσοι, μίμοι, κωμικοί, καραγκιόζηδες, κλόουν, κ.α με ειδικό ρόλο ο καθένας σε εντεταλμένο Αμερικανικο-Ευρωπαικό σενάριο.

Η ειδικά διαμορφωμένη θεατρική αίθουσα της βουλής περιλαμβάνει συν τοις άλλοις ένα πανάκριβο γυμναστήριο με όλα τα όργανα τελευταίας τεχνολογίας για το άθλημα της πολιτικής κωλοτούμπας.

Δεν είναι ασφαλώς τυχαίο ότι η λέξη ΄΄Κωλοτούμπας΄΄ κατοχυρώθηκε διεθνώς ώς προστατευόμενο.. προιόν εθνικής προέλευσης!!!

Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε αναδείξει παγκόσμιους πρωταθλητές της κωλοτούμπας όπως Καρατζαφέρης, Τσίπρας, Καμμένος και τόσους άλλους με αργυρά και χάλκινα μεττάλια αποσπώντας τον θαυμασμό και τα εύσημα των Αμερικανών και ΤροΪκανών φίλων μας.

Σε ότι αφορά την εξωτερική μας πολιτική η οποία μονίμως είναι... <<εξωτερική>> με διάφανο καταληκτικό στόχο, τον διαμελισμό της πατρίδας μας, την Καντονοποίηση και το ξεποὐλημα του ορυκτοὐ, πολιτιστικού πλούτου.

Οι κωλοτούμπες εξ ανάγκης πρέπει να είναι εντυπωσιακές (τύπου Κοτζιά) να προσφέρουν θέαμα συν άρτο για να ξεγελούν τον λαό.

Τα τελευταία γεγονότα με τους παλληκαρισμούς Καμμένου-Τσίπρα-Κοτζιά και την παραίτηση του τελευταίου απέδειξαν εμφανώς του λόγου το αληθές ότι το <<παιχνίδι είναι σικέ>> γιατί οι κωλοτούμπες έγιναν από βατήρα 12! μέτρων για να είναι εντυπωσιακές!

Αφού προηγήθηκε συνάντηση Προέδρου δημοκρατίας-Κοτζιά και ένα ...ερωτικό ραντεβού Τσίπρα-Καμμένου, την επομένη ως εκ θαύματος έγινε της εκδιδομένης γυναικός το κιγκλίδωμα! Ω! ποίος θεατρινισμός, Ω! ποία η κατάντια μας!

Αυτό που στοιχηματίζω είναι ότι μέσα από την βιομηχανία ηρωοποίησης πολιτικών για την μετέπειτα ανάδειξη τους ώς αυριανών ηγετών μικρών πολιτικών σχηματισμών ,εν ὀψει εκλογών διαβλέπω τον Κοτζιά ως ηγέτη ενός υπερπατριωτικού, υπερμακεδονικού μετώπου με προφανείς στόχους.

Ασφαλώς όμως παρά τις σοβαρές δήθεν διαφωνίες τους(θεατρικές) γνωρίζοντας ότι ο διαχωρισμός τους οδηγεί σε εξουσιαστικό θάνατο, θα βαδίσουν προς τις επερχόμενες εκλογές, εμμέσως πλην σαφώς σαν Σιαμαίοι, μέσα από την τεχνητή πολιτική τους πολυπολιτισμικότητα, χωρίς ρατσιστικά φαινόμενα, έχοντας μοναδικό στόχο και συγχρόνως συγκολητική ουσία μεταξύ τουςτην εξουσία.

Αναγνωρίζοντας την λογοτεχνική μου πενεία αδυνατώ να γράψω επίλογο για τα τραγελαφικά προαναφερθέντα γι'αυτό το αναθέτω φιλικά στον Γιωργο Σουρή
<<Ω Ελλάς ,ηρώων χώρα, τι γαιδάρους βγάζεις τώρα...>>

Βελεστίνο Γιάννης Γεροκώστας
Οκτώμβρης 2018 giannis.gerokostas@gmail.com