> Voliotaki: Η ΝΔ ΠΗΓΑΙΝΕΙ στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ για το ΒΙΝΤΕΟ ΚΟΤΖΙΑ: «ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ο Τ.ΣΟΡΟΣ»; (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Η ΝΔ ΠΗΓΑΙΝΕΙ στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ για το ΒΙΝΤΕΟ ΚΟΤΖΙΑ: «ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ο Τ.ΣΟΡΟΣ»; (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΝΔ μέσω του αναπληρωτή τομεάρχη Δικαιοσύνης κ. Κ. Καραγκούνη κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου το βίντεο με τη συνέντευξη του κ. Κοτζιά στην οποία μεταξύ άλλων αποκαλύπτει ότι ο κ. Καμμένος κατήγγειλε χρηματισμούς υπουργών από τον Τζορτζ Σόρος.
Η αξιωματική αντιπολίτευση έπραξε το αυτονόητο, καθώς ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Μιχ. Καλογήρου και ο αναπληρωτής του κ. Δημ. Παπαγγελόπουλος, αν και ήταν παρόντες στο υπουργικό συμβούλιο στο οποίο ακούστηκαν οι καταγγελίες Καμμένου, αντί να κινήσουν τη διαδικασία διερεύνησής τους, παριστάνουν τους Ποντίους Πιλάτους μετέχοντας σε μια πρωτοφανή κυβερνητική ομερτά.
Αυτονόητο είναι, τέλος, ότι και η Δικαιοσύνη οφείλει να ζητήσει να της προσκομισθεί η επιστολή Κοτζιά. Και αυτό διότι σωρεία δημοσιευμάτων αναφέρουν ότι η επιστολή αποκαλύπτει στοιχεία για σωρεία σκοτεινών υποθέσεων στις οποίες εμπλέκονται υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα και χρήζουν άμεσης δικαστικής διερεύνησης.
Το επίμαχο βίντεο Κοτζιά