> Voliotaki: O «ΖΟΡΜΠΑΣ» ΧΤΥΠΗΣΕ στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ! Ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΩΝΑΣ ένωσε τη ΘΑΛΑΣΣΑ με τη ΣΤΕΡΙΑ – ΝΕΕΣ εικόνες από ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΚΟΡΩΝΗ, ΠΥΛΟ και ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ – video

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

O «ΖΟΡΜΠΑΣ» ΧΤΥΠΗΣΕ στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ! Ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΩΝΑΣ ένωσε τη ΘΑΛΑΣΣΑ με τη ΣΤΕΡΙΑ – ΝΕΕΣ εικόνες από ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΚΟΡΩΝΗ, ΠΥΛΟ και ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ – video

Με μανία χτυπούν οι άνεμοι το παραλιακό μέτωπο της Καλαμάτας στη Μεσσηνία δημιουργώντας μεγάλα κύματα και παράλληλα προκαλώντας ήδη ζημιές σε παραλιακές επιχειρήσεις. 

Η θάλασσα σε πολλά σημεία έχει βγει έως το οδόστρωμα της οδού Ναυαρίνου, ενώ η κυκλοφορία έχει διακοπεί από την οδό Ηρώων και ανατολικότερα προς Φιλοξένια.
Οι κάθετοι δρόμοι που οδηγούν στη Ναυαρίνου αλλά και η Ναυαρίνου έκλεισαν λίγο μετά τις 10.00, καθώς η θάλασσα εκτός από νερό έχει βγάλει φερτά υλικά αλλά και τον εξοπλισμό (καρέκλες, ομπρέλες και τραπέζια) αρκετών παραλιακών καταστημάτων στο δρόμο.
Σύμφωνα με μετεωρολογικές προβλέψεις, στο Μεσσηνιακό Κόλπο θα πνέουν σταδιακά άνεμοι με ριπές που θα ξεπερνούν τα 8 μποφόρ, με αποτέλεσμα την πρόκληση ισχυρού κυματισμού στα ανοιχτά του κόλπου και στα παράλια.
Μεσογειακός κυκλώνας: Οι εικόνες από την Καλαμάτα
Μεσογειακός κυκλώνας «Ζορμπάς»: Οι εικόνες από Πύλο και Φοινικούντα