> Voliotaki: Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΙΟ «ΘΑΝΑΣΙΜΟ» ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ! «ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ» Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΙΟ «ΘΑΝΑΣΙΜΟ» ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ! «ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ» Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Όπως είπε, μάλιστα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο λόγος που η Τουρκία αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με την τεχνολογία ήταν η “ειρηνευτική”, όπως την αποκάλεσε, επιχείρηση στην Κύπρο το 1974 και το εμπάργκο που της επιβλήθηκε στη συνέχεια, καθώς η Τουρκία εξαρτιόταν πλήρως από άλλες χώρες και βρέθηκε ξαφνικά απομονωμένη και χωρίς τα απαραίτητα μέσα ούτε καν για επικοινωνία.
«Η Τουρκία μέχρι την “Ειρηνευτική Επιχείρηση” στην Κύπρο το 1974 ήταν πλήρως εξαρτημένη τεχνολογικά από την εξωτερική βοήθεια. 

Λόγω του εμπάργκο που επιβλήθηκε στη χώρα μας, από πυρομαχικά μέχρι ανταλλακτικά, ακόμη και στην ασύρματη τηλεπικοινωνία και σε όλα τα επικοινωνιακά συστήματα, μας έκανε να καταλάβουμε τη σοβαρότητα της κατάστασης», είπε ο Τούρκος Πρόεδρος, ο οποίος τόνισε ότι τώρα η Τουρκία είναι σε θέση να παράξει τα πάντα και να μην έχει ανάγκη από άλλες χώρες.

«Στον σημερινό κόσμο, η πρώτη προϋπόθεση για την ανεξαρτησία και ανάπτυξη μίας χώρας είναι ο σχεδιασμός, η παραγωγή και η εξαγωγή τεχνολογίας», τόνισε ο Ταγίπ Ερντογάν. 
Η Τουρκία χρησιμοποιεί κατά 65% εγχώρια προϊόντα στις στρατιωτικές επιχειρήσεις της, όπως είπε ο Ερντογάν.