> Voliotaki: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΑΛΑΤΗ ΔΕΣ και ΑΚΟΥ για να ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ!! ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ από τα ΓΕΛΙΑ με την ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ σε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ – (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΑΛΑΤΗ ΔΕΣ και ΑΚΟΥ για να ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ!! ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ από τα ΓΕΛΙΑ με την ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ σε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ – (ΒΙΝΤΕΟ)

«Σκόρερ ο γιος του Τάσου, που έχει τα ψημένα τα ορνίθια»!!!
Στο πλαίσιο του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης μεταξύ της Αναγέννησης Ποντίων και του Ορφέα Ξυλαγανής με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 1-8 παίρνοντας πανηγυρικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Κι αν οι παίκτες του Ορφέα έδωσαν ρεσιτάλ εντός αγωνιστικού χώρου, αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Τριαντάφυλλος Παπαδάκης, ο άνθρωπος που περιέγραψε τον αγώνα για λογαριασμό τοπικού σταθμού…
Με χρηστικές πληροφορίες, όπως π.χ ότι ο αρχηγός της Ξυλαγανής ήρθε από το νησί (ποιό νησί δεν έχει σημασία) για το ματς, με λεπτομερείς αναφορές για τους ποδοσφαιριστές, όπως ότι ο σκόρερ του πρώτου γκολ του Ορφέα είναι ο Φώτης. Ποιος Φώτης;
«Ο Φωτάκης, είναι θκό (δικό) μας παιδάκι. Ο γιος του Τάσου, που έχει τα ψημένα τα ορνίθια στην Κομοτηνή! Ο τρανός ο γιος γιατί έχει επίσης έναν αδερφό, ο οποίος είναι φαντάρος και θα ενσωματωθεί στην ομάδα στα μέσα της σεζόν, που θα πάρει το απολυτήριο»!