> Voliotaki: ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ΠΡΥΤΑΝΗΣ Πανεπιστημίου ΚΡΗΤΗΣ: ΕΣΒΗΣΕ η ΦΩΤΙΑ

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ΠΡΥΤΑΝΗΣ Πανεπιστημίου ΚΡΗΤΗΣ: ΕΣΒΗΣΕ η ΦΩΤΙΑ

«Έσβησε η φωτιά στο Πανεπιστήμιο μας», δήλωσε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης Οδυσσέας Ζώρας.
Η κινητοποίηση ήταν μεγάλη, άμεση με θετικά αποτελέσματα ανέφερε επισημαίνοντας ότι: 
«Όλα δείχνουν πως δεν υπάρχει πρόβλημα με κάποιον φοιτητή δεδομένου ότι η φωτιά αφορούσε στο βόρειο κτίριο των φοιτητικών εστιών. 
Ερευνούμε όλα όμως τα ενδεχόμενα διότι για παράδειγμα δεν γνωρίζουμε αν κάποιος από τους φοιτητές φιλοξενούσε κάποιο άλλο άτομο».
Αυτή την ώρα ενημερώνονται από τους αρμόδιους της πυροσβεστικής ο πρύτανης και μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας ενώ όπως επισήμανε ο Aντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Λεονταράκης: 
«Ξεκινάμε καταγραφή των ζημιών σε γραφεία, εργαστήρια και εστίες. Θα ληφθούν μέτρα και από την περιφέρεια για τους φοιτητές που θα έχουν μείνει χωρίς στέγη και όπου μπορούμε θα ενισχύσουμε και θα βοηθήσουμε».
‘Αμεσα θα βρίσκεται στο Ηράκλειο και κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας για το θέμα των εστιών και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν οι διαμένοντες στις εστίες φοιτητές και έχουν πλέον ανάγκη στέγασης.
Επόπτες υγείας της Περιφέρειας εξετάζουν τυχόν επικινδυνότητα του καπνού για τους πολίτες και όπως είπε ο Aντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, θα μεταβεί στο Ηράκλειο για τον ίδιο λόγο και κλιμάκιο του Δημόκριτου από την Αθήνα.