> Voliotaki: AΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ – ΦΩΤΙΑ: Τρελή «ΣΦΑΓΗ» στον ΑΝΤ1! Αυτός «καθάρισε» ΛΙΑΓΚΑ και ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ – «Τα έκανε λαμπόγυαλο»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

AΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ – ΦΩΤΙΑ: Τρελή «ΣΦΑΓΗ» στον ΑΝΤ1! Αυτός «καθάρισε» ΛΙΑΓΚΑ και ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ – «Τα έκανε λαμπόγυαλο»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Επί εποχής Μίνωα Κυριακού ο ΑΝΤ1 έσφυζε από ζωή και καλή διαχείριση. 
Μετά το θάνατο του μεγάλου επιχειρηματία, φαίνεται ότι στο σταθμό γίνεται το σώσε! 
Οι υπεύθυνοι έχουν καταφέρει μέσα σε δύο χρόνια να προκαλέσουν απίστευτους τριγμούς γεγονός που είναι εμφανές και στα νούμερα τηλεθέασης.
Οι τριγμοί περνούν και σε επίπεδο παρουσιαστών. Δεν είναι τυχαία όσα συμβαίνουν με το Γιώργο Λιάγκα και οι χτεσινές του δηλώσεις τα είπαν όλα σχετικά με το πώς αντιμετωπίζεται. Από πλευράς της, η Φαίη Σκορδά ήταν ενοχλημένη στην εκπομπή της χθες για τον πρώην σύζυγό της

Ο λόγος είναι πως παρότι έχουν χωρίσει θεωρεί άδικο αυτό που συμβαίνει επαγγελματικά εις βάρος του. Μάλιστα στα σχόλια που έκανε ζωγράφισε ένα πρόσωπο, που δεν είναι άλλος από τον Αντώνη Κανάκη!
Σύμφωνα με όσα γράφονται και λέγονται, θεωρείται πως ο Αντώνης Κανάκης ήταν αυτός δεν επιθυμούσε τη συνέχιση των late night εκπομπών του Γιώργου Λιάγκα και του Γρηγόρη Αρναούτογλου!
Μιλώντας για το θέμα Στη φωλιά των Κου Κου, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε το παρασκήνιο: «Το Γενάρη μαθαίνει ο Λιάγκας ότι κόβεται το Late Night και ο Αρναούτογλου που ετοιμαζόταν για το δικό του late night show μαθαίνει ότι δεν θα βγει ποτέ στον αέρα. 
Ένα μήνα μετά ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει με τυμπανοκρουσίες ότι ο Κανάκης ανανεώσει για 3 χρόνια το συμβόλαιό του και μάλιστα θα είναι υπεύθυνος περιεχομένου για τη late night ζώνη.Ένα μήνα μετά απολύθηκε ο Λάτσιος. Όλα αυτά δεν είναι καθόλου τυχαία».
Μετά από όλα αυτά ξεκίνησαν λοιπόν τα… τηλέφωνα! Ο Λιάγκας και ο Αρναούτογλου πήραν τον Κανάκη για να τον ρωτήσουν τι πρόβλημα έχει μαζί τους. «Ο ίδιος τους ξεκαθάρισε ότι «διαφωνώ με τον τρόπο που κάνετε το late night, διαφωνώ με τη φιλοσοφία σας, ποτέ όμως δεν λέω να κοπούν οι εκπομπές σας, δεν λέω να μείνετε χωρίς δουλειά». 
Έξαλλος ο Αντώνης Κανάκης τους ρώτησε «και πού το μάθατε αυτό». Και του απάντησαν από τον ΑΝΤ1! Ο ίδιος παίρνει τηλέφωνο τη διεύθυνση στον ΑΝΤ1 και τα κάνει λαμπόγυαλο, λέγοντας από πού κι ως πού εσείς βάζετε λόγια που δεν έχω πει εγώ, τουλάχιστον με τον τρόπο που τα μεταφέρατε».
Τότε ξεκίνησε μία νέα μεγάλη κόντρα ανάμεσα σε Κανάκη και ΑΝΤ1. «Ο Κανάκης θεωρεί ότι αυτή τη στιγμή χειρίζονται λάθος τον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1, όσον αφορά στο πρόσωπό του», σημείωσε ο δημοσιογράφος.
Δείτε το βίντεο
eretikos.gr