ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Η αυλαία της φετινής Γιορτής Κρασιού ανοίγει το Σάββατο 11 Αυγούστου με τους Χρήστο Χολίδη και Αγγελική Ηλιάδη, αγαπημένοι και ταλαντούχοι ερμηνευτές, για να χαρίσουν στους παριστάμενους όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες. Τιμή εισόδου 10 ευρώ.
Την Κυριακή 12 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η εμφάνιση του Γιώργου Πάγκαλου και της Αϊντας με το συγκρότημα τους. Μία μουσικοχορευτική βραδιά με πολύ κέφι και χορό. Τιμή εισόδου 3 ευρώ.
Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου τραγουδούν το εκπληκτικό δίδυμο Γιάννης Καψάλης και Γιώτα Γρίβα και στο κλαρίνο ο δεξιοτέχνης Μάκης Τσίκος. Τιμή εισόδου 6 ευρώ.
Την Τρίτη 14 Αυγούστου η Γλυκερία μας καλεί σε ένα μουσικό ταξίδι που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης, πλαισιωμένη από μία ορχήστρα αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς. Μαζί της συμμετέχει ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Βασίλης Προδρόμου. Τιμή εισόδου 8 ευρώ.