> Voliotaki: ΕΠΑΘΑΝ πλάκα οι ΤΟΥΡΚΟΙ: «ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ» ΠΟΥΛΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΚΑΤΕΓΡΑΦΑΝ τις ΚΙΝΗΣΕΙΣ τους- Έβλεπαν LIVE το ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

ΕΠΑΘΑΝ πλάκα οι ΤΟΥΡΚΟΙ: «ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ» ΠΟΥΛΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΚΑΤΕΓΡΑΦΑΝ τις ΚΙΝΗΣΕΙΣ τους- Έβλεπαν LIVE το ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ

Κυριολεκτικό σοκ έπαθαν οι Τούρκοι όταν διαπίστωσαν ότι ένα από τα «περίεργα» πουλιά που επί μέρες έκανε πτήσεις πάνω από τις θέσεις τους και κατέπεσε, έχει επάνω του μια ειδική κάμερα και ένα εδικό τσιπ που κατέγραφε όλες τις κινήσεις τους και τις μετέδιδε σε ένα άγνωστο κέντρο, που το κατεύθυνε στις πτήσεις τους.
Όπως αναφέρεται, στην περιοχή του Hatay και στα σύνορα με την Συρία όπου βρίσκονται δυνάμεις του λεγόμενου Συριακού Απελευθερωτικού
Στρατού, της συριακής αντιπολίτευσης που στηρίζεται από τους Τούρκους, πετούσαν καθημερινά κάποια πουλιά που έκαναν γύρω από τις θέσεις περίεργες πτήσεις.
HaberRes_61415
Ένα από τα πουλιά αυτά που κίνησε το ενδιαφέρον τελικά κατέπεσε και τότε έκπληκτοι οι Τούρκοι και οι σύμμαχοι τους, είδαν ότι είχε επάνω μια κάμερα και ένα ειδικό τσιπ.
752x395-suriye-sinirinda-casus-kus-1501401464242
Το γεγονός αυτό προκάλεσε αναταραχή στο στρατόπεδο του τουρκόφωνων, γιατί δεν επρόκειτο για ένα μη επανδρωμένο ιπτάμενο που μπορούσαν να το εντοπίσουν και να το καταρρίψουν με βολές, αλλά για ένα φυσικό πουλί. 
Όπως αναφέρεται, τώρα ερευνάται χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα να εντοπίσουν ποιος το έστειλε να κάνει ουσιαστικά κατασκοπεία πάνω από το στρατόπεδο τους.
Άραγε… ποιοι να ήταν ;;;
Του Νίκου Χειλαδάκη