> Voliotaki: EΙΝΑΙ EΓΚΛΗΜΑ ΕΘΝΙΚΟ! "ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΜΕ" την ΕΛΛΑΔΑ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

EΙΝΑΙ EΓΚΛΗΜΑ ΕΘΝΙΚΟ! "ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΜΕ" την ΕΛΛΑΔΑ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Aφορμή για το παρόν άρθρο είναι η ανάρτηση που διαβάσαμε και μας συγκλόνισε.

Ο Βαγουρδής Μάκης δημοσίευσε το εξής κείμενο:

Ένα χρόνιο έγκλημα……αυτό της ρύπανσης της μητέρας των λιμνών……της Βεγορίτιδας….δε ψάχνει ενόχους……γιατί τους γνωρίζει……..η ψυχή της λίμνης……όλο το οικοσύστημα…….αναζητά τη τιμωρία τους…….. γιατί το έγκλημα έγινε με ΠΡΟΘΕΣΗ…….και από τη στιγμή που τις φωνές του συλλόγου Προστασίας της Βεγορίτιδας……

Δεν τις άκουγαν οι «μολυσμένες» αρχές………αντιθέτως το παίζουν τρελίτσα….. διακινδυνεύοντας στο μέγιστο βαθμό τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ………..μιλάμε για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ κατ’ εξακολούθηση!!!!!!!!!!!!……εύχομαι πρώτα από όλα να αποκατασταθεί στο σύνολό του ο υδροβιότοπος…….. και να υπάρχει αμείλικτη τιμωρία τους Πεισίστρατους αυτοδιοικητικούς!!!!!…….

Προσωπικά ευχαριστώ την συντοπίτισσα και πρώην βουλευτή Ραχήλ Μακρή για αυτή την πρωτοβουλία της κατάθεσης της αγωγής στην εισαγγελία περιβάλλοντος και στον Άρειο Πάγο………στην προσπάθεια για την αποκατάσταση της λίμνης….στην ηρωική προσπάθεια που κάνουν τα μέλη του συλλόγου προστασίας της Βεγορίτιδας πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ παρόντες…..
 Μετά από έρευνα καταλάβαμε πως οι εξελίξεις είναι τραγικές.

Όπως αναφέρει το kozanitv : Απαγορεύτηκε η κολύμβηση στα νερά της λίμνης Βεγορίτιδας μετά το φαινόμενοτου δυσχρωματισμού των νερών και μετά τα δείγματα που πάρθηκαν από τους ειδικούς.

Σύμφωνα με τον Σύλλογο Προστασίας Βεγορίτιδας οι αρμόδιοι αντιδρούν χλιαρά στις εξελίξεις την ώρα που τα λύματα 30 οικισμών πέφτουν στα νερά της λίμνης μέσω ρεμάτων.
Δείτε το βίντεο