> Voliotaki: ΕΔΩ ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ και το … ΝΙΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ρε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ είσαι ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ την επίσημη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τον «ΧΩΡΙΣΜΟ» του με την ΚΑΛΟΓΡΙΔΗ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ την ΑΛΗΘΕΙΑ!

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

ΕΔΩ ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ και το … ΝΙΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ρε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ είσαι ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ την επίσημη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τον «ΧΩΡΙΣΜΟ» του με την ΚΑΛΟΓΡΙΔΗ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ την ΑΛΗΘΕΙΑ!

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος θέλησε να βάλει τέλος στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες, τα οποία ήθελαν τον γνωστό ποινικολόγο να έχει χωρίσει οριστικά από την Ελληνίδα ηθοποιό, Νατάσα Καλογρίδη. 

Πιο συγκεκριμένα, ρεπορτάζ εφημερίδας ανέφερε πως το ζευγάρι καυγάδιζε συνεχώς, με συνέπεια να λήξει τη σχέση του.
Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού People, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος διαψεύδει τα δημοσιεύματα και ξεκαθαρίζει τα πράγματα μία και καλή, με σκοπό να διαφυλάξει έτσι την προσωπική του ζωή από ανυπόστατες φήμες και σενάρια.
Διάβασε την επίσημη ανακοίνωση:
«Σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα περί χωρισμού και γενικά σε ό, τι αφορά την προσωπική μου ζωή σας παρακαλώ να μην ασχολείστε περαιτέρω και να μην ανακυκλώνετε αναληθή δημοσιεύματα.
ME EKTIMHΣH AΛEΞANΔPOΣ ΛYKOYPEZOΣ»