> Voliotaki: ΣΤΡΑΒΟΜΟΥΤΣΟΥΝΙΑΣΜΑΤΑ!! ΚΑΝΟΝΙΟΒΟΛΙΣΜΟΙ από την ΠΡΩΗΝ του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ! ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ σας ΛΕΜΕ!!

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

ΣΤΡΑΒΟΜΟΥΤΣΟΥΝΙΑΣΜΑΤΑ!! ΚΑΝΟΝΙΟΒΟΛΙΣΜΟΙ από την ΠΡΩΗΝ του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ! ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ σας ΛΕΜΕ!!



Βόμβες από την πρώην Βουλευτή των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου!
Καλησπέρα κόσμε! Τι ομορφιές είναι αυτές! Γυναίκες χαμαιλέοντες, που επιβιώνουν κάνοντας τα πάντα για την καρέκλα. Το Μαρινάκι, η Χρυσοβελώνη που στραβομουτσούνιασε, όταν την πέταξε από το υπουργείο ο Πανούλης ξαναγυρίζει να πάρει το αίμα της πίσω. Η Μάρω, η Κόλια-Τσαρουχά που διέπρεψε ως υπουργός Μακεδονίας Θράκης δια της απουσίας της απ’ όλα τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία , πάει στο Άμυνας μαζί με τον Πανούλη. Το Κατερινάκι, η Παπακώστα, που έκανε το νέο κόμμα ΝΕΟ, μόνο και μόνο, 

για να συνεργασθεί με τον Πανούλη, γιατί οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται. Τελικά, Θεούλης ο Πανούλης. Φυσικά ούτε λόγος μετακίνησης από την θέση τους ο Τέρενς (γιατί υπάρχουν ακόμη κάποιες χώρες που δεν επισκέφθηκε), η Έλενα (η ιντερνάτσιοναλ) κι ο Κόκκαλης ο Λαρισαίος .
Καλησπέρα κόσμε! Τι ομορφιές είναι αυτές! Γυναίκες χαμαιλέοντες, που επιβιώνουν κάνοντας τα πάντα για την καρέκλα. Το Μαρινάκι, η Χρυσοβελώνη που στραβομουτσούνιασε, όταν την πέταξε από το υπουργείο ο Πανούλης ξαναγυρίζει να πάρει το αίμα της πίσω. Η Μάρω, η Κόλια-Τσαρουχά που διέπρεψε ως υπουργός Μακεδονίας Θράκης δια της απουσίας της απ' όλα τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία , πάει στο Άμυνας μαζί με τον Πανούλη. Το Κατερινάκι, η Παπακώστα, που έκανε το νέο κόμμα ΝΕΟ, μόνο και μόνο, για να συνεργασθεί με τον Πανούλη, γιατί οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται. Τελικά, Θεούλης ο Πανούλης. Φυσικά ούτε λόγος μετακίνησης από την θέση τους ο Τέρενς (γιατί υπάρχουν ακόμη κάποιες χώρες που δεν επισκέφθηκε), η Έλενα (η ιντερνάτσιοναλ) κι ο Κόκκαλης ο Λαρισαίος .