> Voliotaki: ΑYTO EINAI το NHΣΙ της ΑΤΤΙΚΗΣ που ΑΝΗΚΕΙ σε ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗ οδηγό ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

ΑYTO EINAI το NHΣΙ της ΑΤΤΙΚΗΣ που ΑΝΗΚΕΙ σε ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗ οδηγό ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Περίπου 24 χρόνια χρειάστηκε ο Κώστας Σελίμης, βιοπαλαιστής οδηγός λεωφορείου, για να νικήσει το  δυσκίνητο ελληνικό κράτος και να «κερδίσει» το νησάκι Υδρούσα που του κληροδότησαν συγγενείς του.

Οι δυσκολίες ήταν πολλές. Μια ζωή σπαρτιάτικη με οικονομίες από τον πενιχρό μισθό του ως οδηγoύ λεωφορείου, το  προσωπικό του κόστος να μη δημιουργήσει τη δική του οικογένεια και να φτάνει μέχρι του σημείου να τρώει μόνο όσπρια.

Κι όλα αυτά για να έχει την οικονομική δυνατότητα να πάει κόντρα στο δυσκίνητο κράτος, το οποίο δεν του επέτρεπε να αξιοποιήσει τη δική του περιουσία.


Το μικρό νησάκι Υδρούσα, δηλαδή, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον «Αστέρα» της Βουλιαγμένης και το οποίο του κληροδότησαν τη δεκαετία του ’90 οι συγγενείς και πρώην ιδιοκτήτες του.

Σήμερα και αφού έχει δικαιωθεί πλέον από τα αρμόδια δικαστήρια όσον αφορά την ιδιοκτησία του μικρού μεν αλλά πανέμορφου αυτού μικρού νησιού το οποίο αξίζει να σημειωθεί πως τα Σαββατοκύριακα μετατρέπεται σε Μαρίνα πολυτελών και όχι μόνο σκαφών αφού θεωρείται ο πλέον ιδανικός και κοντινός προορισμός για μια βουτιά σε νερά που συναντάς μόνο σε παραλίες που απέχουν αρκετά μίλια από την Αττική ο αγώνας του Κυρίου Κώστα Σελίμη συνεχίζεται.
Η όποια επιχειρηματική κίνηση έχει επιχειρήσει επάνω στο Ιδιωτικό πλέον νησί του σκοντάφτει και αυτή στα δυσκίνητα γρανάζια του Ελληνικού κράτους και ακόμα και αν έχει επιχειρήσει να αποκτήσει και δυνατές συμμαχίες στον αγώνα του με κυριότερο αυτό της γνωστής παρουσιάστριας Κατερίνας Λάσπα και του επιχειρηματία συζύγου της Νεκτάριου Νικολόπουλου οι προσπάθειες του έχουν πέσει στο κενό.