> Voliotaki: AΛΥΚΕΣ!! Καταγγελία για κατάληψη παραλίας

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

AΛΥΚΕΣ!! Καταγγελία για κατάληψη παραλίας

AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Γειά σας,
Θα ήθελα να καταγγείλω την κατάσταση στον χώρο της παραλίας μπροστά απο τα καταστήματα "Κωστάμης¨ και "Γουρουνάκι" στις αλυκές. Έχουν γεμίσει την παραλία (και όχι μόνο μπροστά απο τα μαγαζιά τους, αλλά και μπροστά απο άλλη ιδιοκτησία που βρίσκεται ανάμεσά τους) με ομπρέλες και ξαπλώστρες και δεν υπάρχει χώρος να κάτσει με την οικογένειά του κάποιος που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα δυστυχώς να πάρει έστω έναν καφέ.
Εκτός και αν μπορεί όποιος λουόμενος θέλει να χρησιμοποιεί τις εν λόγω ξαπλώστρες και ομπρέλες χωρίς την υποχρέωση του να παραγγείλει οτιδήποτε. Άν ισχύει κάτι τέτοιο θα παρακαλούσα κάποιον αρμόδιο απο αυτά τα δυο καταστήματα να απαντήσει στο παρόν και να το διευκρυνίσει.
Είμαι σε θέση να γνωρίζω οτι πέρυσι μετά από καταγγελία τους επιβλήθηκε πρόστιμο για αυθαίρετη χρήση του χώρου του αιγιαλού χωρίς άδεια χρήσης. Φέτος η κατάσταση της κατάληψης είναι πολύ χειρότερη. Διαθέτουν άδεια χρήσης του χώρου παραλίας φέτος ή εξακολουθούν να είναι παράνομοι? Και στο κάτω κάτω θέλεις να είσαι μάγκας και αυθαίρετα καταλαμβάνεις τον χώρο της παραλίας? Πρέπει να είσαι τόσο πλεονέκτης? Δεν μπορείς να σεβαστείς λίγο και όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα και να αφήσεις λίγο χώρο και για αυτούς να πάνε για ένα μπάνιο με την οικογένειά τους?
Δεν έχω καμία πρόθεση να προσβάλω ή να συκοφαντήσω κανένα και θα χαιρόμουν να βγεί κάποιος από αυτά τα δυο μαγαζιά και να απαντήσει διορθόνοντάς με αν κάπου είμαι ανακριβής.

Ευχαριστώ.