> Voliotaki: "EΦΥΓΕ" ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

"EΦΥΓΕ" ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Τελευταίο αντίο στις 4.00 μ.μ. από τον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Αγριάς

Εφυγε από την ζωή, σε ηλικία 55 ετών, μετά από άνιση μάχη που έδωσε με ανίατη ασθένεια ο μηχανικός και πρώην πρόεδρος του ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Καραγιάννης.

Ο Δημήτρης Καραγιάννης, ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην κοινωνία του Βόλου, με σημαντική επαγγελματική δραστηριότητα στον χώρο των κατασκευών και διατέλεσε πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου την αγωνιστική περίοδο 2013 -2014 και πρόεδρος του Ερασιτέχνη.
 Για το θάνατο του Δημήτρη Καραγιάνης ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος δήλωσε:

Μόλις ενημερώθηκα ότι έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος άνθρωπος και οικογενειακός φίλος, ο Δημήτρης Καραγιάννης, που εκτός της σημαντικότατης επαγγελματικής και κοινωνικής του παρουσίας, προσέφερε τα μέγιστα και στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου.

Στην οικογένειά του εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια και τους βεβαιώ ότι ένας τέτοιος θαυμάσιος άνθρωπος δεν θα ξεχαστεί ποτέ, από ολόκληρη την κοινωνία.



Ο Ολυμπιακός Βόλου

Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τον αδόκητο χαμό του Δημήτρη Καραγιάννη, που έφυγε στα 54χρόνια του. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο Δημήτρης Καραγιάννης είχε διατελέσει πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στην περίοδο 2013-2014. Πάντα στήριζε τον Σύλλογο και κάθε τμήμα του, πέραν του ποδοσφαιρικού και βρισκόταν στο πλευρό των Διοικούντων και των αθλητών.

Όλη η οικογένεια του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 θα διατηρήσει τις καλύτερες αναμνήσεις και εικόνες από την παρουσία και προσφορά του στο Σύλλογό μας, που τόσο πολύ αγάπησε και υπηρέτησε.

Δημήτρη, καλό ταξίδι…

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.


Ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και στην αθλητική «οικογένεια» του Δημήτρη Καραγιάννη που έφυγε από τη ζωή.


Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία του Βόλου στο χώρο των κατασκευών και επίσης είχε διατελέσει Πρόεδρος του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ του Ολυμπιακού Βόλου.