> Voliotaki: ΓEΛΑΕΙ ΟΛΗ η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ του! Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ξαφνικά..

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

ΓEΛΑΕΙ ΟΛΗ η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ του! Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ξαφνικά..

Με άρθρο του στο liberal.gr, ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης, τοποθετείται στη δημόσια συζήτηση για την στροφή του ΣΥΡΙΖΑ και τη μεταστροφή των «αριστερών» βουλευτών του σε ανθρώπους που επιδιώκουν μόνον την παραμονή τους στην καρέκλα, απεμπολώντας τον ιδεολογικό τους προσανατολισμό.
Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Καμπουράκης σημειώνει στο άρθρό του:

«Σκασίλα μου αν ο Κουρουμπλής δηλώνει αριστερός, κεντρώος ή δεξιός. Αυτός θα δηλώσει μέχρι και εξωγήινος, αρκεί να παραμείνει υπουργός; Ή στα σοβαρά αναρωτιέται κανείς αν ο Πολάκης έκανε στροφή προς την ρεαλιστική σοσιαλδημοκρατία. 
Και εν’ πάσει περιπτώσει, ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι τους έπιασε ένας προβληματισμός και θέλουν ν’ αλλάξουν, εμάς τι μας ενδιαφέρουν τα πολιτικά τους εσώψυχα; Ας κλειστούν μονάχοι του σ’ ένα υπόγειο να τα ξεκαθαρίσουν. Εγώ θα λύσω τις απορίες του Μπαλτά και του Σκουρλέτη για την ιδεολογική τους ταυτότητα; Ωχ καημένε.
Αυτοί το μόνο που θέλουν είναι ν’ αλλάξει η ατζέντα από το μπάχαλο που έχουν δημιουργήσει. Να συζητάμε για οτιδήποτε άλλο εκτός από τα κατορθώματα τους. Εμείς όμως, είτε στην κεντροαριστερά είτε στην κεντροδεξιά ανήκουμε, γιατί να τους κάνουμε το χατίρι; «