> Voliotaki: ΥΠΑΡΧΕΙ και άλλη "ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ" ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ στην ΠΟΛΗ μας

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

ΥΠΑΡΧΕΙ και άλλη "ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ" ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ στην ΠΟΛΗ μας

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Αγαπητό blog voliotaki , παρατηρώ τελευταία, και θα μιλήσω αποκλειστικά και μόνο για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης του νομού μας, ότι αναφέρεστε μονάχα και αυστηρώς, στην ανδρική ομάδα της Νικης Βολου, του Μπάμπη Τουντουτζόγλου, που σαφώς και προσφέρει και συγχαρητήρια και όλα να πάνε κατ' ευχήν ώστε η ομάδα της Νέας Ιωνίας να πετύχει τους στόχους της.


Αυτό που ήθελα να επισημάνω, είναι ότι η άλλη μπασκετική δύναμη και ιστορική ομάδα στην πόλη μας, ο Ολυμπιακός Βόλου, το ανδρικό τμήμα εφέτος, κατάφερε το double, δηλαδή πετυχαίνοντας και τους δύο στόχους κατακτώντας ως άξιος πρωταθλητής το πρωτάθλημα της A1 EΣΚΑΘ, αλλά ταυτοχρόνως και το Κύπελλο EΣΚΑΘ, αφήνοντας πίσω τις τοπικές κατηγορίες, και επανέρχεται στις εθνικές κατηγορίες Εκεί δηλαδή όπου ανήκει.

Η διοικούσα Επιτροπή του τμήματος, με επικεφαλής τον κ. Μεταφτσή Αλέκο, οι προπονητές, οι παίχτες αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας, καθώς προβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την πόλη μας ώστε να μην σταματούν οι επιτυχίες των ιστορικότερων ομάδων του νομού μας.

Ένα παράπονο μόνο από εσάς, ότι ουδέποτε αναφερθήκατε στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και στις επιτυχίες του, ούτε καν τώρα που τα πανηγύρια και η δουλειά για την επόμενη μέρα δεν Σταματούν. Θα πρέπει να υπάρχουν δύο μέτρα αλλά και δύο σταθμά.

Ελπίζω να διορθώσετε αυτή την αδικία σε όλα αυτά τα πολλά πρόσωπα που κοπιαζουν για να εκπροσωπούν τη πόλη μας φέρνοντας ταυτόχρονα τόσες επιτυχίες.

Κάθε επιτυχία από όπου και να προέρχεται χρειάζεται την κατάλληλη προβολή και ενημέρωση. Αλλά όχι μονομερώς ενημέρωση και επιλεκτική.

Θα ήθελα να δημοσιευτεί η παραπάνω αναφορά παρακαλώ.

Ένας από τους πιο φανατικούς αναγνώστες σας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Νίκος Δ.