> Voliotaki: ΕΦΑΓΕ το ΞΥΛΟ της ΧΡΟΝΙΑΣ του ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ στη Θεσσαλονίκη! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ να ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΝΕΑΡΟ και κατέληξε να τρώει ΑΛΥΠΗΤΕΣ ΜΑΠΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

ΕΦΑΓΕ το ΞΥΛΟ της ΧΡΟΝΙΑΣ του ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ στη Θεσσαλονίκη! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ να ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΝΕΑΡΟ και κατέληξε να τρώει ΑΛΥΠΗΤΕΣ ΜΑΠΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανδρας πακιστανικής καταγωγής επιτέθηκε σε νεαρό και προσπάθησε να τον ληστέψει και κατέληξε να τρώει αλύπητο ξύλο από ένα περαστικό στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με thessnews.gr το περιστατικό έγινε περίπου στις 13:00 την Τετάρτη, όταν ο αλλοδαπός, Πακιστανικής καταγωγής επιτέθηκε με τη χρήση σωματικής βίας και με τη συνοδεία άλλων ατόμων
σε 20χρονο εργαζόμενο προωθητή κινητής τηλεφωνίας και μάλιστα προσπάθησε να του αποσπάσει τα χρήματα που είχε στην κατοχή του.
Ο 20χρονος απομακρύνθηκε προκειμένου να ειδοποιήσει την αστυνομία, ωστόσο ένας περαστικός που είδε τι είχε συμβεί, επιτέθηκε στον αλλοδαπό και τον ξυλοφόρτωσε άγρια.

Μάλιστα ένας άνδρα εταιρείας ασφάλειας που βρισκόταν στην περιοχή προσπάθησε να τους χωρίσει, ενώ οι υπόλοιποι περαστικοί κοιτούσαν και κάποιοι κατέγραφαν με το κινητό τους το περιστατικό.