> Voliotaki: Aκρότητες...

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Aκρότητες...

Έντονες είναι οι αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στον ρ/σ news247. 

Ο Ανδρέας Λοβέρδος αποκάλεσε τον πρωθυπουργό «αρχισυμμορίτη», του καταλόγισε σπίλωση των πολιτικών του αντιπάλων και τον κατηγόρησε ότι έριξε αντισυνταγματικά την προηγούμενη κυβέρνηση.



Σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου καλεί το Κίνημα Αλλαγής και την επικεφαλής του, Φώφη Γεννηματά, να αποδοκιμάσουν τις χυδαίες -όπως τις χαρακτηρίζει- δηλώσεις προσθέτοντας ότι «η αήθης επίθεση κατά του πρωθυπουργού ευτελίζει κάθε έννοια πολιτικής αντιπαράθεσης».

Στο θέμα επανήλθε σήμερα ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, όπου μεταξύ άλλων σχολιάζει ότι ο «"έγκριτος" καθηγητής Λοβέρδος χρειάζεται να επανέλθει στα θρανία της πρώτης δημοτικού για γλωσσική και ηθική διαπαιδαγώγηση».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Π. Ρήγα

Αλέξης Τσίπρας ο αρχισυμμορίτης, που ηγείται της συμμορίας των ατάκτων Συριζαίων. Οδηγεί τη χώρα έξω από τα μνημόνια και την επιτροπεία. 

Αυτή την κυβέρνηση στη σύγκρουση με τη διαπλοκή και τους Δον Κορλεόνε καθοδηγητές του παλιού πολιτικού συστήματος. 

Το ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση που υπερασπίζεται τα φτωχοποιημένα κοινωνικά στρώματα.

Ο "έγκριτος" κ.καθηγητής Λοβέρδος χρειάζεται να επανέλθει στα θρανία της πρώτης δημοτικού για γλωσσική και ηθική διαπαιδαγώγηση. 

Κρίμα να αντιγράφει τις πιο μαύρες σελίδες τις ελληνικής ιστορίας.

Δεν είναι φάρσα. Είναι επικίνδυνο για τη δημοκρατία.