> Voliotaki: AΛΕΚΟΣ ΜΕΤΑΦΤΣΗΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε ΕΠΙΣΤΟΛΗ ανώνυμου ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

AΛΕΚΟΣ ΜΕΤΑΦΤΣΗΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε ΕΠΙΣΤΟΛΗ ανώνυμου ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Διάβασα προσεκτικά την επιστολή του ανώνυμου αναγνώστη που αφορά την ομάδα του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, τη συνδέει με τα δημαρχιακά , μπερδεύει τον ερασιτέχνη με τη προσπάθεια που γίνεται για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού τμήματος , συκοφαντεί προσωπικά εξαίρετα μέλη της κοινωνίας του Βόλου και της ομάδας μας, χωρίς κάτι βασικό , να δίνει το όνομα του και αυτό με βάζει σε σκέψεις, σκέψεις που θα μοιραστώ με τους πολυπληθείς αναγνώστες του BLOG VOLIOTAKI.

O Ολυμπιακός Βόλου, ανώνυμε αναγνώστη, έφτασε σε έσχατο σημείο, γιατί :

Ήθελαν να τον ρίξουν ?, κάποιοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους ? , πάντως βρέθηκε σε δυσχερή θέση και αυτοί που αναφέρεις και τους λοιδορείς , στα όρια της συκοφαντίας , έβαλαν τα στήθη τους μπροστά , ώστε αυτή η ομάδα να μπορεί να συνεχίζει να παίζει .

Να σου θυμίσω ότι στην εποχή της μεγάλης ομάδας που φτάσαμε Ευρώπη και μας διέλυσαν , στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο Πανθεσσαλικό , ποιον έκανε βόλτες μέσα στο αγωνιστικό χώρο ο τότε ισχυρός άνδρας της ομάδας , Μπέος? Τον Μαρινάκη φυσικά , μπροστά σε 18 χιλιάδες φιλάθλους δίκην «ιδού ο λαός σου» . Για να μην ξεχνιόμαστε . Που ήσουν τότε ανώνυμε αναγνώστη? Δεν σε πείραξε ?

Για τις προθέσεις της ομάδας μας , για συνεργασίες , συνέργειες και αποφάσεις , υπεύθυνη είναι η Διοίκηση του , που πρόσφατα εκλέχτηκε από τα μέλη και θα κριθεί από αυτά . Αν θες να βοηθήσεις και να προλάβεις εξελίξεις γίνε μέλος .

Να θυμίσω σε σένα και τους αναγνώστες ότι το Δεκέμβριο του 2015 η τότε Διοίκηση της ΠΑΕ είχε διαβεβαιώσει ότι στις μεταγραφές θα ενισχυθεί με παίκτες για να κυνηγήσει την άνοδο ?

Να σας θυμίσω ότι αρχές Ιανουαρίου του 2016 η ίδια Διοίκηση δήλωσε αδυναμία να τρέξει την ομάδα και την απέσυρε από το πρωτάθλημα ?

Να σου και σας θυμίσω ότι κόβαμε τη πίτα του ερασιτέχνη , τον Ιανουάριο του
2016 , Κυριακή πρωί , είχαμε κάνει προσπάθεια όλη την εβδομάδα να πείσουμε τους παίκτες να κατέβουν στον αγώνα με την Καρδίτσα , στο ΕΑΚ και οι παίκτες και ο γενικός αρχηγός τους δεν δέχονταν και ως δια μαγείας κατέβηκαν στον αγώνα , 9 τον αριθμό , να παίξουν , ξεφτιλίζοντας το όνομα και την ιστορία του Συλλόγου που και εσύ λες ότι αγαπάς , όπως όλοι μας?

Που ήσουν λαλίστατε αναγνώστη που ανώνυμα λοιδορείς και συκοφαντείς ανθρώπους με προσφορά δεκάδων χρόνων στην ομάδα μας ? Εκτός αν μόνο υπέγραψες την επιστολή και δεν τη διάβασες η απλώς εσαι βαλτός για να προκαλέσεις , έτσι νομίζεις , κακό στην ομάδα μας .

Δεν σε ακούω , λαλίστατε ανώνυμε αναγνώστη , να μιλάς και να γράφεις γιατί δεν παραχωρείται στην ομάδα της καρδιάς σου , το ΕΑΚ , η φυσική μας έδρα ? με συνεχή προσκόμματα και δικαιολογίες που κάνουν και τα τσιμέντα να γελούν .

Μπερδεύεις το χώρο που γίνεται η συνέλευση , αλλά δεν είσαι μέλος καθώς λες . Αν ήσουν μέλος μπορούσες να μας υποδείξεις , γίνε πρώτα λοιπόν και μετά κάνε υποδείξεις .

Είναι δεδομένο ότι η πρεμούρα σου ήταν να μιλήσεις για τα δημαρχιακά . Δικαίωμα σου είναι ποιον θες , ποιον δεν θες για Δήμαρχο όπως και δικαίωμα του λαού . Μην μπερδεύεις τα σώβρακα με τις γραβάτες . Κάνε ότι θες εσύ , πείσε και όποιον θες .

Ο Ολυμπιακός του Βόλου μας ήταν είναι και θα παραμείνει ο ιστορικός Σύλλογος που αντέχει στο χρόνο , στις διώξεις , στις κακοτυχιές , έχει 80 χρόνια ιστορία και θα έχει συνέχεια γιατί είναι βαθιά ριζωμένος στη συνείδηση των φιλάθλων αυτής της πόλης.

Μεταφτσής Αλέξανδρος
Μελος ΔΣ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937