> Voliotaki: ΤOYΡΙΣΜΟΣ και ΚΑΥΣΗ σκουπιδιών

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

ΤOYΡΙΣΜΟΣ και ΚΑΥΣΗ σκουπιδιών

Διονύσης Σταμάτης

Γεια σας, είμαστε ευρωπαίοι τουρίστες.

Κάθε χρόνο μας αρέσει να ερχόμαστε στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στο Βόλο.

Είναι πολύ βολικά για εμάς που έχουμε περισσότερα χρήματα από εσάς να ερχόμαστε διακοπές στη χώρα σας διότι ο ήλιος, ο καθαρός αέρας και θάλασσα σας είναι κάτι ξεχωριστό στον κόσμο, ο Βόλος είναι η πόλη σύμβολο.

Μένουμε Βόλο και καθημερινά εξορμούμε για το Πήλιο και τις παραλίες του που είναι απαράμιλλες σε ομορφιά και όψη. Είμαστε οι τυχεροί.


Δυστυχώς όμως από το νέο έτος η βιομηχανία της ΑΓΕΤ που την έχουν ευρωπαίοι, Γάλλοι, άρχισε να καίει στους φούρνους της σκουπίδια και τόνους πλαστικών. Δηλαδή καίει την υγεία και σκορπά τον αέριο θάνατο.

Ο Βόλος μεταμορφώνεται σε θάλαμο αερίων λόγω της αποικιακής πολιτικής των αφεντικών Γάλλων που στη Γαλλία δε θα τολμούσαν να πράξουν τέτοιο έγκλημα διότι εκεί έχουμε νόμους και οι πολιτικοί μας είναι δέσμιοι των υποσχέσεων τους, δεν αλλάζουν εν μία νυχτί τους νόμους σαν τα πουκάμισα για να δένονται τα χέρια των δικαστών για να μη μπορούν να υπερασπιστούν τους πολίτες .

Η πόλη σας θα γίνει ένας θάλαμος αερίων με τα δηλητηριώδη αέρια που θα εισπνέετε όλοι σας και πιο πολύ οι εργαζόμενοι στην ΑΓΕΤ

Για αυτό και εμείς ΔΕΝ θα έρθουμε ποτέ πάλι στη πόλη του Βόλου – το σκουπιδότοπο της Ευρώπης- θα κάνουμε τουρισμό σε άλλη πόλη, η χώρα σας, δόξα τω Θεό, έχει εκατοντάδες άλλα μέρη που μπορεί να απολαύσει ο κοινός θνητός. Τυχερός εκείνος που επισκέπτεται μια καθαρή πόλη στην Ελλάδα .

Σας χαιρετούμε με πολύ συμπόνια, κάντε και εσείς οι Βολιώτες αγώνα για να σταματήσει το κακό που άλλοι σας έφεραν . Καλά αποτελέσματα