> Voliotaki: H OMAΔΑ του ΜΠΑΜΠΗ ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΟΓΛΟΥ προχωράει ΑΚΑΘΕΚΤΗ!! ΤEΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ στον ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

H OMAΔΑ του ΜΠΑΜΠΗ ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΟΓΛΟΥ προχωράει ΑΚΑΘΕΚΤΗ!! ΤEΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ στον ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ



Τεράστια νίκη με 84 – 72, πέτυχε η Νίκη Βόλου κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας για την 22η Αγωνιστική της Γ΄Εθνικής μπάσκετ ανδρών.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν.Ιωνίας βρέθηκε πλήθος κόσμου, ενώ από την παιδική κερκίδα που έχει καθιερώσει η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ν.Ιωνίας, παρακολούθησαν το παιχνίδι παιδιά από Ιδρύματα της πόλης και σχολεία.

Η Διοικούσα Επιτροπή ευχαριστεί την ΕΨΑ για την προσφορά αναψυκτικών στα παιδιά.

Πριν την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον αδικοχαμένο ήρωα πιλότο Γιώργο Μπαλταδώρο, ενώ στο ημίχρονο του αγώνα, στο χώρο έπαιξε, το τμήμα μπάσκετ με καρότσι, του Α.Σ. ΑΜΕΑ Αργοναύτες Βόλου.
Έτος ίδρυσης 1994. Η ομάδα το 2005 αγωνίστηκε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ φέτος αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Τα δεκάλεπτα

27 – 15, 49 – 31, 69 – 54, 84 – 72

Νίκη Βόλου(Πρέκας – Τύμπας): Διγενής 7 (1), Γεωργίου 20 (3), Αναγνωστόπουλος 2, Κουτίνας 13, Τσαβές 8, Βλήτσιος, Τσώλης 22 (2), Παπακώστας 12 (1), Τοκατλίδης.

Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας): Μόρας 2, Βάλλιος 13 (3), Τσιακλάγκανος 8, Καβαργύρης , Κοθράς 21(1), Μαρκόπουλος, Παραπούρας 7(1), Σουτζόπουλος 13, Καντάρκος 8.

Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» σε ανακοίνωσή της, αναφέρει:

Συγχαρητήρια στον κόσμο μας για την μαζική προσέλευση κι άψογη συμπεριφορά. Αποτέλεσε τον έκτο παίκτη για την ομάδα μας.

Συγχαρητήρια στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ για την τεράστια νίκη.

Επίσης, συγχαρητήρια στην ομάδα του Φίλιππου Βέροιας για την άνοδο στη Β’ Εθνική. Εμείς θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να πετύχουμε την άνοδο της ομάδας μας.