> Voliotaki: ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Με τα γκολ στη Γαλλία

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Με τα γκολ στη Γαλλία

Δευτέρα σήμερα, τα παιχνίδια στο κουπόνι είναι σαφώς λιγότερα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο έχουμε καταλήξει σε δύο προτάσεις! 
Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από τη Β' Γαλλίας και την Α' Βραζιλίας. 
Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για την bwin και τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην χώρα μας.

Σκοράρουν στο “Auguste-Delaune”
Ξεκινάμε από τη Β' Γαλλίας και την αναμέτρηση Ρεμς – Χάβρη. Οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει την άνοδο στο Σαμπιονά, έχουν σπάσει τα ρεκόρ νικών και βαθμών στην κατηγορία και θέλουν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στα τελευταία παιχνίδια τους σκορπούν τον... τρόμο, καθώς στα επτά πιο πρόσφατα έχουν πανηγυρίσει ισάριθμα “τρίποντα”, σκοράροντας με χαρακτηριστική άνεση. Η Χάβρη, από την πλευρά της, διεκδικεί την είσοδό της στην πρώτη πεντάδα και τα πλέι οφ, από τα οποία απέχει δύο πόντους. 
Θέλει τη νίκη σήμερα, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, με τρία “τρίποντα” και μία ισοπαλία στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της. Δεν χωρά η παραμικρή αμφιβολία ότι η Ρεμς είναι η κορυφαία ομάδα στη Β' Γαλλίας, το κίνητρο των φορμαρισμένων φιλοξενούμενων, ωστόσο, είναι μεγαλύτερο και το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σήμερα συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες. Θα πάμε, επομένως, με το Goal / Goal το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.90.
Κερδίζει η Αμέρικα Μινέιρο
Η τελευταία πρόταση για σήμερα προκύπτει από τη Βραζιλία και τον αγώνα Αμέρικα Μινέιρο – Βιτόρια Μπαΐα. Στην 3η αγωνιστική βρίσκεται το πρωτάθλημα, με την Αμέρικα Μινέιρο να έχει πραγματοποιήσει μέτριο ξεκίνημα. Πιο συγκεκριμένα, στην πρεμιέρα υποδέχθηκε την Σπορτ Ρεσίφε, της οποίας επιβλήθηκε 3-0, ενώ στη συνέχεια αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Φλαμένγκο από την οποία ηττήθηκε με 2-0. 
Στον αντίποδα, η Βιτόρια Μπαΐα αγνοεί ακόμη τη νίκη, καθώς αρχικά αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Φλαμένγκο μπροστά στο κοινό της, ενώ ακολούθησε η εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Ατλέτικο Μινέιρο. Η Αμέρικα αγωνίζεται απόψε στο γήπεδό της, εκεί όπου είναι αρκετά δυνατή, δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλό της και θεωρούμε ότι μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Θα πάμε, επομένως, με τον “άσσο” σε απόδοση 2.05.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.