> Voliotaki: ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ! (Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ)

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ! (Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ)

Γιάννης Γεροκώστας

Η ιστορία επαναλαμβάνεται τα πρόσωπα αλλάζουν! Την δισχιλιετή προδοτική ιστορία του Ιούδα Ισκαριώτη εζήλωσε ο Γιωργάκης-Τζέφρυ Παπανδρέου και τον υποδύθηκε επαξίως μέσω του περίφημου διαγγέλματος του Καστελόριζου!

Ο Ιούδας Ισκαριώτης στον κήπο της Γεσθημανή φιλήματι δολίω πρόδωσε τον Θεάνθρωπο, τον άμωμο τον αναμάρτητο Ιησού Χριστό και τον παρέδωσε στους ανόμους Γραμματείς και Φαρισαίους των Εβραίων για να τον οδηγήσουν στον σταυρό του Γολγοθά, τουτέστιν στο θάνατο.

Ο Γιωργάκης-Τζέφρυ Παπανδρέου στο Καστελόριζο της Κυράς της Ρώ,
διαγγέλματι δολίω πρόδωσε την Ελλάδα των σοφών, της ακατάριπτης πολιτιστικής κληρονομιάς, τον ένδοξο Ελληνισμό των πέντε ηπείρων και τον παρέδωσε στους ανόμους, τους σύγχρονους Γραμματείς και Φαρισαίους των Εβραίων Ολιγαρχών (τροϊκανών) για να τον οδηγήσουν στον σταυρό του ΔΝΤ τουτέστιν στον θάνατο.

Το τελετουργικό της προδοσίας πολύ-πολύ μελετημένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και με υπερχειλίζοντα συμβολισμό.

Ο Γιωργάκης-Τζέφρυ αφήνει την άνεση του πρωθυπουργικού γραφείου κελεύσματι σκηνοθετών! για να βρεθεί στο προεπιλεγμένο ακριτικό Καστελόριζο το οποίο είναι το πιο κοντινό σημείο προς την πραγματική πατρίδα του το Ισραήλ των Εβραίων συμπατριωτών του, όπου σε μια πλήρως συμβολισμού κίνηση προσανατολισμένος προς εκεί!!! εμμέσως πλην σαφώς είπε:

Η αποστολή που μου αναθέσατε εξετελέσθη! σας παραδίδω δια της δικτατορικής αποφάσεώς μου την δήθεν πατρίδα μου Ελλάδα, είναι δική σας!!!

Αυτό ήταν το περίφημο διάγγελμα του Καστελόριζου στις 23 Απριλίου 2010, αποφράδα ημέρα για την πατρίδα μας, πολύ ανωτέρα εκείνης της 29 Μαΐου 1453 όπου η αδέκαστη γραφίδα της ιστορίας θα καταγράψει ως την ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ!!!

Ήταν μια ιδιωτική συμφωνία μεταξύ Γιωργάκη-Τζἐφρυ και ΔΝΤ χωρίς την έγκριση της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού για ένα τόσο σοβαρότατο θέμα που αφορά την ύπαρξη της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Εμφανώς η συμφωνία εύκολα, λογικά καταρρίπτεται είναι ΑΚΥΡΗ και η εύλογη απορία είναι γιατί κανείς μα κανείς πολίτης, πολιτικός (μα τι είπα τώρα;) και ιδιαίτερα η ευρισκόμενη σε αγρανάπαυση Ελληνική Δικαιοσύνη δεν καταγγέλλουν αυτή την προδοσία!

Το μοναδικό αιτιολογικό που χρησιμοποίησε ο Γιωργάκης-Τζέφρυ για να μας οδηγήσει στην σταύρωση, στον θάλαμο βασανιστηρίων του ΔΝΤ ήταν ότι η Ελλάδα έχει μεγάλο χρέος και μοναδική λύση είναι να δανεισθούμε από τους καλούς Σαμαρείτες, από τους φιλλέληνας του ΔΝΤ για να...σωθούμε με αντάλλαγμα την απώλεια της Εθνικής μας κυριαρχίας!!!

Ποιός μα ποιός Έλληνας πολίτης έδωσε αυτό το δικαίωμα σε ποιόν;

Το χρέος λοιπόν το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως μοναδικό άλλοθι της μεγάλης προδοσίας ήταν μια μεγάλη απάτη. Χαρακτηριστικό είναι ότι το 2010 από επίσημη πηγή της παγκόσμιας τράπεζας η Ελλάδα βρισκόταν στην 18η θέση της παγκόσμιας κατάταξης εξωτερικού χρέους! οι άλλες 17 χώρες ήταν κορόιδα; και γιατί τόσα χρόνια ζουν μια χαρά έξω από το θανατηφόρο κλοιό του ΔΝΤ; σκοπιμότητα; δολιότητα; προδοσία;

Δες τε λοιπόν την μεγάλη αλήθεια η οποία αποκρύπτεται επιμελώς γιατί υπάρχει μια ιδιότυπη ομερτά στημένη με πολύ μελετημένο τρόπο, αριστοτεχνικά όπως ο ιστός της αράχνης απλώνεται παντού και καλύπτει τους υπαίτιους σε ότι αφορά το χρέος της Ελλάδας το οποίο δολίως χρησιμοποιήθηκε ως άλλοθι, για να οδηγηθούμε στο ΔΝΤ δηλαδή στην υποδούλωσή μας και οσονούπω στον αφανισμό μας σαν κράτος.

Η εμφάνιση του τεράστιου χρέους δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, δεν ήταν Φαντομάς όπως τεχνηέντως προσπαθούν να μας πείσουν οι πρωταίτιοι αυτού, πολιτικοί μπαγαπόντηδες, αλλά ήταν ένα μακροχρόνιο πολύ μελετημένο σατανικό σχέδιο, ώστε το χρέος να χρησιμοποιηθεί εν ευθέτω χρόνω, ως δούρειος ίππος, ως πολιορκητικός κριός, για την διάλυση της Ελλάδας! ήταν δηλαδή φόνος εκ προμελέτης εκ χειρών απάτριδων, μιας πολιτικά εγκληματικής συμμορίας!!!

Η ιστορία ξεκινά από το 1974 με την πτώση της χουντικής δικτατορίας και αντικατάστασή της με την δημοκρατική δικτατορία την οποία βιώνουμε μέχρι σήμερα με τον πιο επώδυνο, απάνθρωπο τρόπο.

Πρώτος τον λίθο βαλέτω του καταχθόνιου σχεδίου ο επονομαζόμενος κομψά Εθνάρχης! Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο οποίος ως πρώτη ενέργειά του ήταν να μαντρώσει τον Ελληνικό λαό,...να βάλει τα γίδια στο μαντρί (ΕΟΚ) ώστε να μπορούν εύκολα να αρμέγονται, να ελέγχονται, να κατευθύνονται, γιατί τα ελευθέρας βοσκής είναι ατίθασα δεν αρμέγονται εύκολα και δεν ελέγχονται.

Δεύτερη ενέργειά του ήταν η αύξηση του χρέους ως η βασική του αποστολή όπως προείπαμε. Παρέλαβε λοιπόν το 1974 ένα τιποτένιο χρέος από την Δικτατορία ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ!!! και το 1981 το παρέδωσε στα 2,2 δις ευρώ (4,7 του ΑΕΠ) βάζοντας έτσι το ''φόλι'' για την εκκόλαψη του χρέους και προδιαγράφοντας συγχρόνως την...παραδεισένια πορεία μας στην ενωμένη Ευρώπη των λαών(;)

Ο σοσιαλιστής Ανδρέας Παπανδρέου ως πανάξιος συνεχιστής ανέβασε το χρέος στα 23 δις ευρώ (37,3 του ΑΕΠ) το 1989.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πρύτανης της προδοσίας εκτόξευσε το χρέος ο αθεόφοβος στα 68,8 δις ευρώ (111% του ΑΕΠ) και ο επόμενος σκυταλοδρὀμος ο δόλιος Σημίτης υπερδιπλασίασε το χρέος φτάνοντας αισίως στα 177,8 δις ευρώ! το 2003.

Ο Δεξιοκομουνιστής Κωστάκης Καραμανλής με ένα ολυμπιακό άλμα επί κοντώ ανέβασε τον πήχη του χρέους στα 297,9 δις ευρώ το 2009!

Όλοι τους χρησιμοποίησαν την ίδια συνταγή, την ίδια μεθοδολογία με στόχο την αποδυνάμωση της οικονομικής δυναμικής της χώρας με την αποβιομηχάνιση μέσω...σοσιαλιστικών μεθοδεύσεων! κρατικοποίηση-απαξίωση-φαλίρισμα αύξηση του χρέους και τα σπασμένα να πληρώνει ο άμοιρος Ελληνικός λαός.

Θυμηθείτε την Ολυμπιακή, όμιλο τραπεζών Ανδρεάδη, ναυπηγεία, λιπάσματα, ηλεκτρικοί σιδηρόδρομοι, διυλιστήρια Νιάρχου, Χίλτον, αστικό ΚΤΕΛ, ΑΓΕΤ, ξεπούλημα βραχονησίδων, δημοσίων οργανισμών, λιμάνια, αεροδρόμια και άλλα πολλά.

Προς την ίδια υποχθόνια πολιτική αποδυνάμωσης της οικονομικής δυναμικής της χώρας ώστε να αυξηθεί το χρέος εντάσσεται η υπόσκαψη του πρωτογενή τομέα. Αρχίζει το κλείσιμο των εργοστασίων ζαχάρεως, πονηρά πολιτική για τον καπνό και τις καπνοβιομηχανίες, αγιοποιούνται οι χωματερές και σε ιλουστασιόν συσκευασία άρχισαν να έρχονται από τους Δαναούς των Βρυξελλών οι αγροτικές επιδοτήσεις! οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν όπως το καλαμπόκι που δίνουμε στις κότες ώστε να παχύνουν για να τις σφάξουμε μετά και οσονούπω έρχεται η σφαγή των αγροτών με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Αψευδής μάρτυρας της αντεθνικής πολιτικής τους αποτελεί η υπόσκαψη και η διάλυση του ΙΓΜΕ ότι πιο αξιόπιστο και ελληνικότατο καθώς επίσης η διάλυση της ΜΟΜΑ γιατί χαλάγαν την σούπα.

Μέσα σ'αυτό το ομιχλώδες πεδίο λοιπόν ο Γιωργάκης-Τζέφρυ , ως τελευταίος σκυταλοδρόμος της μακρόχρονης προδοτικής διαδρομής, καλείται να παίξει την τελευταία πράξη του δράματος, να χρησιμοποιήσει δηλαδή το ΧΡΕΟΣ ως άλλοθι για το οριστικό ξεπούλημα της δήθεν πατρίδας του, όπως προέβλεπε το σατανικό σχέδιο των ανθρωποφάγων Ολιγαρχών αφεντικών του, που εν αρχή προαναφέραμε.

Ο Γιωργάκης-Τζέφρυ λοιπόν με ρομποτικές κατευθυνόμενες κινήσεις από τα αφεντικά του, άρχισε να περιδιαβαίνει από χωρίον εις χωρίον Μόσχα, Λονδίνο, Παρίσι, Ουάσιγκτον και άλλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες πραγματοποιώντας μυστικές συζητήσεις και σκόπιμα και συνειδητά συκοφαντούσε τους Έλληνες, λέγοντας ότι η διαφθορά τους κυρίευσε ολοκληρωτικά προκειμένου να πετύχει την οικονομική υποβάθμιση μας για να διευκολύνει έτσι τον θανατηφόρο εναγκαλισμό της πατρίδας μας με το ΔΝΤ.

Άξιο προσοχής είναι ότι παρ'όλη την επίμονη, μελετημένη προσπάθεια 35 χρόνων (1974-2009) όλων των υποτακτικών κυβερνώντων της μεταπολίτευσης (πανάθεμά την) το ΧΡΕΟΣ δεν ήταν αρκετό για να χρησιμοποιηθεί ως βασικό στοιχείο για την είσοδό μας στο ΔΝΤ-μνημόνια (πράγμα που πιστοποιεί την οικονομική δυναμική της χώρας μας) γι'αυτό ο Γιωργάκης-Τζέφρυ χρησιμοποίησε πρόσθετα, ψεύτικα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το έλλειμμα του 2009 (15,5%) προκειμένου να υλοποιήσει την προδοσία του.

Είναι σημαντικότατο δε στοιχείο της καραμπινάτης προδοσίας ότι εκ του πονηρού μόλις ανέλαβε πρωθυπουργός, η πρώτη δουλειά του ήταν να καταμετρήσει και να κοστολογήσει την κρατική περιουσία η οποία από τραγική σύμπτωση ήταν ίση με το έλλειμμά μας!!!

Τελικό συμπέρασμα: Μιλάμε για ένα έγκλημα διαρκείας 1974-2009 με εναλλασσόμενους σκυταλοδρόμους, πολιτικούς εγκληματίες, μιλάμε για καραμπινάτη εσχάτη προδοσία.
Τα ερωτήματα εύλογα, αμείλικτα, ατελείωτα με το πιο απλό εν τἀχει.

Πώς και γιατί η πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης σε ορυκτό πλούτο, σε ναυτιλία, σε πολιτιστική κληρονομιά, σε τουρισμό κλπ. 'επτώχευσε'. Δεν είναι απορίας άξιο ότι ΚΑΝΕΝΑΣ από τους κυβερνώντες εδώ και 40 χρόνια δεν σκέφτηκε να αξιοποιήσει τον τεράστιο ορυκτό μας πλούτο, πετρέλαια, υδρογονάνθρακες, πολύτιμα μέταλλα κ.ά. μυθικής αξίας, οπότε θα ζούσαμε σε επίγειο παράδεισο όλοι οι Έλληνες και όχι καταχρεωμένοι ζητιάνοι! κουκούτσι μυαλό ή προδοτική συνομωσία; γιατί έκλεισαν και τις υπάρχουσες λειτουργούσες μεταλλευτικές επιχειρήσεις που λειτουργούσαν μέχρι το 1974, γιατί, γιατί, γιατί;

Με μαύρη την ψυχή μου λοιπόν διαβλέπω ότι στο ακριτικό μας Καστελόριζο, δίπλα στο ιερότατο μνημείο της Κυράς της Ρω, να στήνεται ανδριάντας του Γιωργάκη-Τζέφρυ !!! από τα αφεντικά του για τις υπηρεσίες που τους προσέφερε, να τιμάται ως άλλος νεοταξικός Μέγας Αλέξανδρος! να γίνεται τόπος προσκυνήματος από τους Ολιγάρχες και τους υποτακτικούς τους (δεν ήταν καθόλου τυχαία αυτές τις μέρες η επίσκεψη του Αξέλ Αμπάτ (Τσίπρα).

Για τους Έλληνες όμως θα είναι μνημείο προδοσίας, μνημείο του Αρχιπροδότου των αιώνων και θα φτύνεται, θα μουντζώνεται, θα έχει την κατάρα μας εσαεί.

Βελεστίνο
Απρίλης 2018 giannis.gerokostas@gmail.com