> Voliotaki: ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ! Το ΦΥΣΑΕΙ και δεν ΚΡΥΩΝΕΙ! Επέστρεψε ΝΩΡΙΤΕΡΑ από τις διακοπές και τις EΠΙΑΣΕ ΚΑΒΑΛΑ!

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ! Το ΦΥΣΑΕΙ και δεν ΚΡΥΩΝΕΙ! Επέστρεψε ΝΩΡΙΤΕΡΑ από τις διακοπές και τις EΠΙΑΣΕ ΚΑΒΑΛΑ!

Σάλο έχει προκαλέσει η ιστορία ενός ζευγαριού από την Πάτρα όπου τελείωσε με έναν περίεργο και… άδοξο τρόπο!
Ο λόγος για έναν Αθηναίο νεαρό όπου τα τελευταία χρόνια σπουδάζει στην πρωτεύουσα της Αχαΐας και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του patrasevents, συζεί με την κοπελιά του, φοιτήτρια και αυτή του Πανεπιστημίου, σε διαφορετική σχολή, της ίδιας όμως κατεύθυνσης.
Το ζευγάρι τα πήγαινε εξαιρετικά και έχοντας κλείσει πάνω από ένα χρόνο σχέσης ζούσε μαζί, σε γκαρσονιέρα στην Πανεπιστημίου.
Η κοπέλα έμενε περισσότερο στην γκαρσονιέρα του φίλου της παρά στο πατρικό της, στην Πάτρα. Ως εδώ καλά. Ο νεαρός όμως τα Χριστούγεννα έφυγε για να πάει να κάνει γιορτές στην Αθήνα μαζί με τους δικούς του, ήσυχος ότι θα περνούσε και αυτή όμορφα και ωραία στην Πάτρα.
Όταν όμως επέστρεψε, χωρίς να έχει πει τίποτα στη κοπελιά του, θέλοντας να της κάνει έκπληξη, ερχόμενος νωρίτερα στην Πάτρα, λίγο μετά τις γιορτές, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είδε μπαίνοντας στην γκαρσονιέρα.
Η κοπελιά του, ήταν καβάλα στο κρεβάτι, μαζί με την κολλητή της φίλη! Το αγόρι έτσι έφυγε και πάλι άρον – άρον για την Αθήνα, αφού υπέστη σοκ από το θέαμα.
Οι κοπέλες διατηρούσαν καιρό σχέση και ο νεαρός δεν είχε καταλάβει τίποτα και όταν τις έπιασε σε… περίεργες περιπτύξεις έπαθε πραγματικά σοκ.