> Voliotaki: «ETΣΙ το ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ με ΓΚΑΡΣΙΑ στα αποδυτήρια, για να το ΠΑΡΟΥΝ στα ΧΑΡΤΙΑ – Τι έλεγε ο ΣΑΒΒΑΣ»!

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

«ETΣΙ το ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ με ΓΚΑΡΣΙΑ στα αποδυτήρια, για να το ΠΑΡΟΥΝ στα ΧΑΡΤΙΑ – Τι έλεγε ο ΣΑΒΒΑΣ»!

Μεθόδευση από την πλευρά του Ολυμπιακού, εκμεταλλευόμενοι την απαράδεκτη ενέργεια του οπαδού του ΠΑΟΚ που πέταξε αντικείμενο προς τον Όσκαρ Γκαρσία, βλέπει ο Γιώργος Μπούζος όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στο sportdog.gr, προκειμένου να κερδίσουν οι Πειραιώτες το παιχνίδι της Τούμπας στα χαρτιά.
Ο διευθυντής του Metropolis FM αναφέρθηκε, ακόμα, στην ετοιμότητα που είχε
η αποστολή του Ολυμπιακού στο ενδεχόμενο αποχώρησης από το γήπεδο, αλλά και στο γεγονός ότι ο Όσκαρ Γκαρσία διακομίστηκε με ιδιωτικό όχημα σε ιδιωτική κλινική και όχι με ασθενοφόρο σε κρατικό νοσοκομείο.
«Η υγεία του ανθρώπου είναι πάνω από όλα. Ουδείς μπορεί να αντιμετωπίζει τέτοια θέματα με ελαφρότητα. Αλλά είναι φανερό ότι στον Ολυμπιακό δόθηκε η ευκαιρία και ο Όσκαρ Γκαρσία κατάφερε να προσαρμοστεί μέσα σε 20 λεπτά στην ελληνική πραγματικότητα. 
Όσο έμεινε στα αποδυτήρια δηλαδή, χωρίς να επιτρέπουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να πλησιάσει κανείς. Ακόμα και τον γιατρό του αγώνα, που πήγε να τον εξετάσει μετά από 20 λεπτά», ήταν το αρχικό σχόλιο του πεπειραμένου δημοσιογράφου, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Είναι προφανές ότι εκείνη τη στιγμή στην πρώτη γραμμή δεν ήταν η ανάγκη για πρώτες βοήθειες στον Γκαρσία, αλλά πώς θα μαγειρέψουν μια επιβαρυντική κατάσταση για να κερδίσουν τον αγώνα στα χαρτιά. 
Ένας άνθρωπος που έχει άμεση ανάγκη βοήθειας και χρήζει ιατρικής εξέτασης και παροχή πρώτων βοηθειών, δεν μένει για 20 λεπτά κλεισμένος στα αποδυτήρια. Αρά εκείνο που προείχε δεν ήταν η κατάσταση της υγείας του Γκαρσία, αλλά πώς θα μεθοδευτεί η αξιοποίηση του γεγονότος».
Στη συνέχεια ο Γ. Μπούζος αναφέρθηκε τόσο στη συγνώμη που ζήτησε η οικογένεια Σαββίδη από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, όσο και στη στάση του Σάββα Θεοδωρίδη να ζητήσει από την ομάδα να φύγει από το γήπεδο, πριν ακόμα φανεί τι είχε γίνει με τον Όσκαρ Γκαρσία:
«Η συγνώμη από την πλευρά του Σαββίδη ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να ειπωθεί, καθώς το γήπεδο ήταν γεμάτο με 30.000 οπαδούς. Κάποιοι από τους οποίους, μάλιστα, είχαν έρθει στη Θεσσαλονίκη από το εξωτερικό, αποκλειστικά για αυτό το παιχνίδι. Θέλω να σταθώ στη στάση του Σάββα Θεοδωρίδη όμως, καθώς φάνηκε ότι ο Ολυμπιακός ήταν έτοιμος να αποχωρήσει σε κάθε περίπτωση. 
Έλεγε ο κύριος Θεοδωρίδης ότι θα πάρει την ομάδα και θα φύγει. Οπότε το συμπέρασμα είναι ότι βρέθηκε κάποιος που πέταξε το χαρτί και χτύπησε τον Γκαρσία. Αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού κρατούσε τον κρόταφό του, μετά είχε χαρτομάντηλο στα χείλη και, τέλος, κρατούσε το στόμα του. Προφανώς είναι καταδικαστέο το γεγονός ότι έφυγε το χαρτάκι από την εξέδρα, αλλά ο Ολυμπιακός αποφάσισε να αξιοποιήσει απόλυτα το γεγονός».
Τέλος, αναφέρθηκε και στην απόφαση των ανθρώπων του Ολυμπιακού να βρεθεί στο Διαβαλκανικό ο Όσκαρ Γκαρσία και όχι σε κρατικό νοσοκομείο: «Έφυγε με ιδιωτικό όχημα του Ολυμπιακού και όχι με ασθενοφόρο. 
Και διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική και όχι σε κρατικό νοσοκομείο. Και είναι γνωστό ότι η αξιοπιστία όλων κρίνεται από το κρατικό νοσοκομείο, καθώς ακόμα και στην πιο απλή περίπτωση που κάποιος χρειάζεται ένα χαρτί για να αποδείξει κάτι, αυτό που του ζητάνε είναι από κρατική κλινική και όχι ιδιωτική».