> Voliotaki: ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΗΛΙΟΥ....Μπράβο.....Εύγε!

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΗΛΙΟΥ....Μπράβο.....Εύγε!

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Καλά κάνετε και καταστρέφετε το οδικό δίκτυο του Πηλίου από Βόλο-Αγριά και κάτω...καλά κάνετε κι αφήνετε "διαλυμένο" το δρόμο από Βόλο προς Πορταριά τόσα χρόνια.Έτσι κι αλλιώς αυτά που ήταν να φάνε οι αρμόδιοι τα έφαγαν...Σιγά μη τον παρέδιδαν σωστά αποκατεστημένο (το δρόμο). Και όντας ευρω-παίοι,με ευρωπαϊκές-turkhavayollari προδιαγραφές!!!

Για να "μάθουν" οι ξένοι που επιβουλεύονται την πατρίδα μας/τους,καμμένη γη θα παραλάβουν.Ούτε γη ούτε νερό! Όπως οι σοβιετικοί,κατά τη διάρκεια του Β'ΠΠ, έκαιγαν τα πάντα κατά την υποχώρησή τους ώστε να μη βρουν τίποτα για να τραφούν οι γερμανοί κατακτητές, έτσι και μεις σήμερα με τη σειρά μας καταστρέφουμε τις υποδομές μας(εθνικό μας σπορ) ώστε να μη βρουν τίποτε όρθιο οι ξένοι "εισβολείς-τουρίστες", που έρχονται τα καλοκαίρια να απολαύσουν τους "κόπους" και τις "προσπάθειες" των κυβερνώντων τους να εξαγοράσουν τσάμπα το οικόπεδο που κάποτε αποκαλούνταν Ελλάδα!

Άσε που επιτελείται και κοινωνικόν έργον! Κι αυτό διότι οι εργαζόμενοι (όσοι απέμειναν δηλαδή) που σχολούν τα μεσημέρια από τη δουλειά τους, θέλεις λίγο το βάρβαρο πρωινό ξύπνημα, θέλεις λίγο η μεσημεριανή ραστώνη, δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος να αποκοιμηθεί στο τιμόνι. Με τους κραδασμούς όμως που δημιουργούνται από το βομβαρδισμένο οδόστρωμα,ξυπνάς και αποφεύγεται κάποιο τροχαίο ατύχημα! Και έχουν και αντικείμενο οι ορθοπεδικοί!
Μπράβο...εύγε! Εις ανώτερα...