> Voliotaki: ΣΚΟΠΙΑΝΟ: «MΠΟΡΕΙ να ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ»! Προειδοποίηση ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ για το ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στην Αθήνα!

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΣΚΟΠΙΑΝΟ: «MΠΟΡΕΙ να ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ»! Προειδοποίηση ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ για το ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στην Αθήνα!

Λίγες ημέρες πριν το συλλαλητήριο της Αθήνας, σχετικά με το Σκοπιανό, η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας προκαλεί τεράστια ανησυχία.

Την ερχόμενη Κυριακή, 04.02.2018, θα γίνει το συλλαλητήριο στην Αθήνα, σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Το οποίο αναμένεται να έχει ακόμη περισσότερο κόσμο από αυτό της Θεσσαλονίκης, πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Ωστόσο, άσχετα με την ανταπόκριση του κόσμου, αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο είναι το να μην υπάρξουν… παρατράγουδα. Και η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας δεν μοιάζει να… βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση. Τουλάχιστον με όσα λέει μέλος της στο Facebook.

Η ανησυχητική ανάρτηση για το συλλαλητήριο

«Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα«. Αυτή είναι η προειδοποίηση του Γιώργου Καλαϊτζίδη, εκ των πλέον δραστήριων μελών της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας, σχετικά με το συλλαλητήριο.
Με ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, αναφέρει χαρακτηριστικά, δημιουργώντας ερωτήματα:
«Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα. Κάποιοι θα κρατάνε «σφουγγαρίστρες» και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Άλλοι θεωρούν ότι «θα είναι η μέρα τους» και κάποιοι άλλοι θέλουν «να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες». Θα δείξει. Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους«.

Γιωργος Καλα'ι'τζιδης
15 ώρες πριν
Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα.Καποιοι θα κρατάνε "σφουγγαρίστρες" και κάποιοι άλλοι μαχαίρια.Αλλοι θεωρούν ότι " θα είναι η μέρα τους"και κάποιοι άλλοι θέλουν"να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες".Θα δείξει..Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους