Με τρόπο καθαρά σεξιστικό προσπάθησε να σχολιάσει την συνέντευξη που παραχώρησε η Μπέττυ Μπαζιάνα στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
Ο κ. Λεβέντης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας: «Ο Αλέξης Τσίπρας βγάζει στο κλαρί τη γυναίκα του. Η γυναίκα είναι το τελευταίο χαρτί για έναν πολιτικό».Μάλιστα προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα λέγοντας ότι το ότι δίνει συνέντευξη
η σύντροφός του, δείχνει πως ο Αλέξης Τσίπρας «φεύγει». «Απορώ ποιος συμβούλεψε τον Τσίπρα να κάνει τέτοιες βλακείες», είπε επίσης.
«Η γυναίκα σου να δίνει πολιτική συνέντευξη και να τονίζει «δεν είναι ψεύτης ο άνδρας μου, δεν είναι απατεώνας» σημαίνει ότι όλη η Ελλάδα τον κατηγορεί, αυτήν την αίσθηση της δίνει ο κόσμος», είπε ο κ. Λεβέντης.
Και συνέχισε: «Η γυναίκα είναι το τελευταίο χαρτί του πρωθυπουργού. Όταν βγαίνει και λέει ότι ο Τσίπρας δεν είναι απατεώνας είναι σαν να ομολογεί ότι όλη η Ελλάδα τον λέει ψεύτη και απατεώνα.
Η συνέντευξη αποδεικνύει την ανασφάλεια του πρωθυπουργού που νιώθει το τέλος του. Επιστρατεύεται για να σώσει το γόητρο τους ανδρός της».
