> Voliotaki: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ακραία ΑΔΩΝΙΚΑ φαινόμενα

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ακραία ΑΔΩΝΙΚΑ φαινόμενα

Μπορεί η Μπέτυ Μπαζιάνα να δήλωσε για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι πήρε την κυβέρνηση αλλά όχι την εξουσία, και να έγινε ντόρος, αν θέλουμε όμως να είμαστε ειλικρινείς, το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που μπορεί να έγινε Πρόεδρος στο κόμμα της ΝΔ, αλλά επί της ουσίας αυτό το ελέγχει σε ένα πολύ μικρό βαθμό, μιας και έχουν ήδη αναπτυχθεί 3 εσωκομματικές.. τάσεις (Καραμανλικοί, Σαμαρικοί και η αδελφή του) που τον αμφισβητούν έντονα!


Διαβάστε στην εφημερίδα Το ΧΩΝI αυτή την Κυριακή:
ΠΡΟΣΕΧΩΣ... ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΝΔ:
Κυριάκο, το ξέρεις καλά ότι ο Αδωνις ετοιμάζεται για κομματικό αντάρτικο. Το φωνάζει όλη η γαλάζια βάση. Τι θα κάνεις; Θα τον αφήσεις να αλωνίζει έτσι στο κόμμα, ως Αντιπρόεδρος και να στήνει το δικό του στρατό; Θα σου τη «χώσει» πισώπλατα αυτός, να το ξέρεις. Καλά θα κάνεις να τον απομακρύνεις, λοιπόν…
Αδωνι, ξέρεις τι σκέφτεται αυτός στα αριστερά σου; Να σε πετάξει σαν στυμμένη λεμονόκουπα, γιατί -λέει ότι- του κάνεις ζημιά στο κόμμα, ως ακροδεξιός που είσαι! Μα, τώρα, πες μου, ρε Αδωνι: Μπορεί αυτός να κερδίσει τον Τσίπρα; Μπορεί αυτός να φωνάξει σαν εσένα; Oχι, βέβαια! Εμπρός, λοιπόν, πάρε το κόμμα, να το σώσεις!