> Voliotaki: ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ και ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ...!!!

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ και ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ...!!!

Διαβάστε την ανακοίνωση: Με μια γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση που διευθύνονταν επιτελικά από την αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλίας στη Λάρισα και επανδρωνόταν επιχειρησιακά από δυνάμεις προερχόμενες από την Αθήνα καθώς και ένα ελικόπτερο, επέλεξε η διοίκηση του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, οι τοπικοί παράγοντες και η κυβέρνηση ΣΥΡΖΙΑ-ΑΝΕΛ να εκκενώσουν την Πέμπτη 04/01 την κατάληψη “Τερμίτα” στο Βόλο και να εγκαινιάσουν με αυτή την κίνηση ένα νέο κεφάλαιο αυταρχισμού και επιχειρηματικοποίησης για το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. 

Την αστυνομική επιχείρηση ακολούθησε το γκρέμισμα των παλαιών κτιρίων προκειμένου να μπορεί να δοθεί το "πράσινο φως" στο επενδυτικό σαφάρι πανεπιστημίου και εργολάβων, αλλά και η τουλάχιστον για 48ωρες μετατροπή της πόλης του Βόλου σε "κατεχόμενη περιοχή"...

Διαβάστε περισσότερα