> Voliotaki: AΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗ

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

AΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗ

Φίλοι συμπολίτες και συμπολίτισσες         
                                      
Επάνω που είπα ότι τελείωσε η μελάνη και δεν πρέπει να ασχοληθώ άλλο με την Δημοτική μας Αρχή, γιατί το συμβούλιο της επικρατείας τους έβαλε οριστικό φρένο, δεν με αφήνουν να αγιάσω. 

Και ποιος είναι ο λόγος; ποιος άλλος, η αλλαγή ονόματος της Καραμπατζάκη. Η Νέα Ιωνία βρίσκεται υπό διωγμό. Μου είπαν ότι κάποιοι το ζήτησαν. Αν είναι έτσι πολύ θα ήθελα να μάθω ποιοι είναι αυτοί. Να μου εξηγήσουν τους λόγους ρε αδερφέ. 

Μπορεί και να συμφωνήσω με αυτή την αλλαγή. Και να γίνουμε πολλοί αυτοί που το ζητάμε. Εξ άλλου η δημοτική αρχή μας έδειξε ότι αφουγκράζεται τους πολίτες και αν πέφτουν κάτω επειδή είναι μεθυσμένοι τους στέλνει και με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Έχει τον τρόπο της.

 Φαντάζομαι έχετε ακούσει την φράση με κυνηγούν τα δαιμόνια ; Ε λοιπόν την δημοτική αρχή την κυνηγάει η Καραμπατζάκη. Και σαν δαιμόνιο θέλουν να το ξορκίσουν. Δεν μπορούν βέβαια να εξαφανίσουν ένα δρόμο όπως δυστυχώς έγινε πρόσφατα στον Άη Γιάννη στο Πήλιο. Τι ποιο απλό. Να του αλλάξουν όνομα. Και το θέμα δεν είναι τυχαίο. Έχουμε πει πολλές φορές ότι χρησιμοποιούν μεθόδους μαφίας. Ήρθε η ώρα να το αποδείξουν. 

Βασικό στέλεχος της μαφίας είναι ο Νονός. Και για την Καραμπατζάκη θα γράψουμε το σενάριο ΝΟΝΟΣ ν4. Θα περιμένουμε το όνομα μετά τα βαφτίσια. Αν έχετε όμως έλλειψη ιδεών για το όνομα όπως και στα κυκλοφοριακά της πόλης, μπορώ να σας προτείνω μία καλή λύση. 

Μας την έδωσαν ο Μάνος Χατζηδάκης και ο Νίκος Γκάτσος πριν μερικά χρόνια. Τώρα αν με ρωτήσουν οι Δημοτικοί Άρχοντες  ποιος είναι αυτός ο Χατζηδάκης και ποιος ο Γκάτσος,  θα τους πω η σιωπή μου προς απάντησή σας.
Η ονομασία είναι ο εφιάλτης της Περσεφόνης  ώστε οι Βολιώτες να τραγουδούν……

Εκεί που φύτρωνε φλισκούνι και άγρια μέντα
Και έβγαζε η Γη το πρώτο της κυκλάμινο
Τώρα χωριάτες παζαρεύουν τα τσιμέντα
Και τα πουλιά πέφτουν νεκρά στην υψικάμινο……

Θα λείπουν βέβαια από την βάπτιση ο Φράνσις  Κόπολα, ο Μάρλο Μπράντο και ο Αλ Πατσίνο. Τι να τους κάνουμε άλλωστε, έχουμε δικούς μας. Δυστυχώς αυτό το επάγγελμα τους αρμόζει. Όχι όμως στις πλάτες του Δημοκρατικού Λαού της πόλης μας.

Α και κάτι ακόμη. Θα έχουν λύσει και το κυκλοφοριακό πρόβλημα που θα δημιουργούσαν στην Καραμπατζάκη. Γιατί απλά δεν θα υπάρχει Καραμπατζάκη……… Μπορούν επίσης να αλλάξουν και την ονομασία των σκουπιδιών ώστε να μην μπορούμε να μιλάμε για καύση σκουπιδιών…..  αλλά και την ονομασία του νερού ώστε…….. και την ονομασία του Παγασητικού ώστε….. Αλλά αν ο Μανωλιός   αλλάξει τα ρούχα του πάντα Μανωλιός θα είναι

Με εκτίμηση

Γιώργος Ινεπολόγλου