> Voliotaki: ΑΛΜΥΡΟΣ: ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΤΑΖΩΝΑ - ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΙΜΠΛΑΛΕΞΗ

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

ΑΛΜΥΡΟΣ: ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΤΑΖΩΝΑ - ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΙΜΠΛΑΛΕΞΗ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους φίλους συναδέλφους επαγγελματίες που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και μας ανέδειξαν επιμελητηριακούς συμβούλους (στο Εμπορικό και στο τμήμα Μεταποίησης αντίστοιχα) με το "Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα" του Τέλη Μπασδάνη στη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Η τιμή που μας επιφύλαξαν, είναι πράγματι μεγάλη.

Από την μεριά μας, δεσμευόμαστε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, προκειμένου να φανούμε αντάξιοι αυτής της εμπιστοσύνης και προτίμησης.

Τα προβλήματα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα το "επιχειρείν" είναι τέτοια
και τόσα, που απαιτούν την κοινή προσπάθεια αλλά και την ενεργή συμμετοχή όλων μας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις της βιωσιμότητας καταρχήν, και της ανάπτυξης κατόπιν στις δραστηριότητές μας.

Είμαστε πολύ αισιόδοξοι πως αυτό το έχουμε πια κατανοήσει όλοι μας και πως θα κάνουμε ο καθένας μας ό,τι περνάει από το χώρο της ατομικής μας ευθύνης για να βελτιώσουμε τις συνθήκες μέσα στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.

Υπάρχουν πολλά για να γίνουν, κι είναι καιρός ν' αρχίσουμε.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΤΑΖΩΝΑΣ
Πρόεδρος Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού.
Επιμελητηριακός Σύμβουλος

ΤΙΜΠΛΑΛΕΞΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Επιμελητηριακός Σύμβουλος


ΔΗΛΩΣΗ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Εμείς, οι υποψήφιοι Επιμελητηριακοί Σύμβουλοι από την περιοχή του Αλμυρού στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στο Επιμελητήριο Μαγνησίας με το ψηφοδέλτιο "Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα" του Τέλη Μπασδάνη, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τους φίλους συναδέλφους επαγγελματίες, εμπόρους και βιοτέχνες του Αλμυρού αλλά και ολόκληρης της Μαγνησίας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν τιμώντας μας με την ψήφο τους.

Θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε πως ανεξάρτητα από το αν εκλεγήκαμε στα όργανα διοίκησης ή όχι, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα προβλήματα του κλάδου μας και να πιστεύουμε πως τόσο ο τόπος μας όσο και ολόκληρη η Μαγνησία, μπορεί και πρέπει να μπει επιτέλους σε τροχιά ανάπτυξης με την προσπάθεια όλων μας και με την συνεργασία πάνω σε ζητήματα που μας ενώνουν και αφορούν την ίδια την ύπαρξη και ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Η κοινή προσπάθεια για τη δημιουργία ενός καλύτερου, ασφαλέστερου και πιο υγιούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος για όλους μας, τόσο στον Αλμυρό όσο και στο Νομό, μόλις αρχίζει.

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Νάκος Ηλίας 55
Πανταζώνας Κώστας 65

ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ
Ευθυμίου Παντελής 20
Τιμπλαλέξης Δημήτρης 52
Χρήστου Δημήτρης 23

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Μαρμαγκιώλης Αναστάσιος 90
Μαυρίκης Θανάσης 52
Μπουρλής Κώστας 80