> Voliotaki: ΣΗΜΕΡΑ: Η ANΔΡΙΚΗ ¨ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΣ¨ χορωδία της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Ν.Ιωνίας Δήμου Βόλου στην 5η Χριστουγεννιάτικη Χορωδιακή Συνάντηση Τρικάλων!

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

ΣΗΜΕΡΑ: Η ANΔΡΙΚΗ ¨ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΣ¨ χορωδία της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Ν.Ιωνίας Δήμου Βόλου στην 5η Χριστουγεννιάτικη Χορωδιακή Συνάντηση Τρικάλων!

Για 5η συνεχή χρονιά, η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων του Τμήματος Πολιτισμού – Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας – Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων, σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή του «Μύλου των Ξωτικών», διοργανώνει την 5η Χριστουγεννιάτικη Χορωδιακή Συνάντηση Τρικάλων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 16 & 17 Δεκεμβρίου 2017 στον Μύλο Ματσόπουλου στα Τρίκαλα.

Η ¨Απολώνειος¨ εμφανίζεται την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, άρτια προετοιμασμένη σ΄ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει Ξένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια καθώς και παραδοσιακά εναρμονισμένα για ανδρική χορωδία από τους Άλκη Μπαλντά, Δημήτρη Μηνακάκη,
Πέτρο Μαυρόπουλο, Βασίλη Πετρόχειλο και από τον Μαέστρο της χορωδίας Γιώργο Διαμαντόπουλο.

Το ακροατήριο θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μοναδικές εκτελέσεις έργων παραδοσιακής, ελληνικής και ξένης μουσικής.

Μετά το πέρας της συναυλίας θα ακολουθήσει ξενάγηση στο ¨Μύλο των ξωτικών¨αλλά και επίσκεψη στα Μετέωρα.

Οι αποστολές αυτές κλείνουν πάντα ευχάριστα με δείπνο όλων των συμμετεχόντων όπου το κέφι το κρασί αλλά κυρίως το τραγούδι της παρέας συμπληρώνει την χαλαρή διάθεση των εορτών.