> Voliotaki: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ στην ΗΠΕΙΡΟ από την ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ...

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ στην ΗΠΕΙΡΟ από την ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ...

Πτώσεις βράχων και δέντρων...
Μικρής έκτασης προβλήματα έχουν προκληθεί από τις συνεχείς βροχοπτώσεις στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού Ιωαννίνων.
Σε πολλά σημεία έχουν καταπέσει πέτρες στο οδόστρωμα, ενώ 5 μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου, επιχειρούν για την αποκατάστασή τους .


Ειδικότερα ,καταπτώσεις σημειώθηκαν το απόγευμα στην παλιά Ε.Ο Ιωαννίνων Αθηνών ,στο ύψος της Μουσιωτίτσας, στην παλιά Ε.Ο. Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Ζαγορίου.

Ξέσπασε φωτιά από πτώση δέντρου σε καλώδια ΔΕΗ

Παράλληλα επί της παλιάς Ε.Ο Ιωαννίνων-Αθηνών, στο αλσύλλιο Αβγού, δέντρο έπεσε σε καλώδια της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να προκληθεί μικρής έκτασης φωτιά.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιωαννίνων βρίσκεται στο σημείο μαζί με άνδρες της Τροχαίας και κλιμάκιο της ΔΕΗ, για τυχόν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση της περιοχής .

Προβλήματα προκλήθηκαν και στη λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών στο ύψος του Πανηπειρωτικού Σταδίου και στον κόμβο της Εγνατίας με τους άνδρες της Τροχαίας να μεριμνούν για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων.

Το κύμα κακοκαιρίας με συνεχείς βροχές και καταιγίδες σύμφωνα με την ΕΜΥ θα συνεχιστεί και αύριο, με τους Δήμους,τους Φορείς και την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου να βρίσκονται σε επιφυλακή...

Πηγή: epirus-tv-news.gr