> Voliotaki: ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝH ΚΟΥΚΛΑ: Δείτε πώς είναι σήμερα το «ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΡΙΤΣΙ στον ΚΟΣΜΟ»! (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝH ΚΟΥΚΛΑ: Δείτε πώς είναι σήμερα το «ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΡΙΤΣΙ στον ΚΟΣΜΟ»! (ΦΩΤΟ)

Το 2011 ένα ανήλικο μοντέλο, η μικρή Γαλλίδα, Thylane Blondeau, ανακηρύχτηκε ως «το ωραιότερο κορίτσι στον κόσμο». Παρ΄όλα αυτά, το μόντελινγκ στην παιδική ηλικία υπήρξε πάντα ένα αμφιλεγόμενο θέμα.
Η πεντάμορφη Thylane Blondeau συμμετείχε σε φωτογράφηση της Vogue πριν από έξι χρόνια φέρνοντας στην επικαιρότητα το ζήτημα.





Κόρη του ποδοσφαιριστή, Partick Blondeau και της ηθοποιού Veronica Loubry, ασχολήθηκε με το μόντελνγκ από την ηλικία των τεσσάρων. Δείτε την πως είναι σήμερα:





 Το 2005 συμμετείχε σε επίδειξη μόδας του οίκου Jean Paul Gaultier βαδίζοντας στην πασαρέλα πλάι σε ενήλικα μοντέλα. Με τα υπέροχα γαλάζια μάτια της και το φωτογενές της πρόσωπο ήταν κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι όταν μεγαλώσει θα γίνει μια πανέμορφη γυναίκα.
Αλλά μερικοί αναρωτιώνται αν ο κόσμος του μόντελιγκ είναι κάπου που θα πρέπει να ανήκει ένα μικρό κορίτσι.




Κάποιες χώρες έχουν απαγορεύσει σε μοντέλα κάτω των 16 ετών να συμμετέχουν σε επιδείξεις.




Ακόμα και τα μικρότερης ηλικίας μοντέλα, ωστόσο, θα πρέπει να δίνουν προτεραιότητα στην ψυχική τους υγεία, κι όχι στην εξωτερική τους εμφάνιση, σύμφωνα με διεθνείς συστάσεις.





H Blondeau μεγάλωσε πλέον και θέλει να γίνει ηθοποιός όπως η μητέρα της. Συμμετείχε μάλιστα στην ταινία Belle and Sebastian το 2015.
Δείτε πώς είναι σήμερα:


















Πηγή: thetoc