> Voliotaki: ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Προβάδισμα ΝΙΚΗΣ για την ΑΕΚ

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Προβάδισμα ΝΙΚΗΣ για την ΑΕΚ

Κυριακή (24/09) σήμερα και το κουπόνι του πάμε στοίχημα είναι πλήρες, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. 

Φυσικά, όσον αφορά τα ελληνικά δρώμενα ξεχωρίζει το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, από το οποίο προέρχεται και το δυνατό μας σημείο. 

Επίσης θα ασχοληθούμε με παιχνίδια από την Premier League και τη La Liga, ενώ στο “μικροσκόπιό” μας έπεσε και ο τελικός του ιταλικού Σούπερ Καπ στο μπάσκετΕσείς, μην ξεχνάτε, πως μεταξύ άλλων, στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα live παιχνίδια από το κουπόνι του ΟΠΑΠ, μέσα από τη livescore υπηρεσία μας.

Σε πολύ καλύτερη κατάσταση η ΑΕΚ
Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το πρωτάθλημα της ελληνικής Superleague και το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Η “Ένωση” είναι μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα, καθώς μετά το πέρας των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία. 

Το συγκρότημα του Μανόλο Χιμένεθ βασίζεται κυρίως στην εξαιρετική αμυντική του λειτουργία έχοντας κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν σε όλα τα παιχνίδια του, ενώ επιθετικά μπορεί να μην εντυπωσιάζει, ωστόσο βρίσκει τους τρόπους να σκοράρει και να παίρνει το ζητούμενο. 

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει παρουσιάσει μια άκρως προβληματική εικόνα μέχρι στιγμής, αντιμετωπίζει δυσκολίες τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση κι αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και στα δυο παιχνίδια κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

 Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ένα πολύ δύσβατο πρόγραμμα καθώς ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γιουβέντους, το μομέντουμ δεν τους ευνοεί σε κανέναν τομέα και το σενάριο του να παρουσιαστούν και πάλι κατώτεροι των αναμενομένων φαντάζει αρκετά πιθανό. Επιλογή μας θα αποτελέσει το 1 ημίχρονο ή τελικό σε απόδοση 1.90.

Βάζει τέλος στο σερί της Νιουκάστλ η Μπράιτον
Περνάμε στην Premier League και το παιχνίδι Μπράιτον – Νιουκάστλ. Η Μπράιτον μπορεί να μην έχει ξεκινήσει δυναμικά τη φετινή σεζόν μετρώντας μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες, ωστόσο το πρόγραμμα της ομάδας ήταν αρκετά απαιτητικό, καθώς αντιμετώπισε εκτός έδρας τις Λέστερ, Γουότφορντ και Μπόρνμουθ, ενώ φιλοξένησε τις Μάντσεστερ Σίτι και Γουέστ Μπρομ (μοναδική νίκη με 3-1). 

Η Νιουκάστλ από την πλευρά της δεν εντυπωσιάζει με την ποιότητα και το επίπεδο του ρόστερ της, ωστόσο έχει καταφέρει να πάρει τρεις σερί νίκες κόντρα σε Γουέστ Χαμ, Σουόνσι και Στόουκ, σερί που την ανέβασε στην 7η θέση και στο -7 από την κορυφή (έχει παιχνίδι λιγότερο). Θεωρούμε πολύ πιθανό να μπει στοπ στην ξέφρενη πορεία της Νιουκάστλ, εμπιστευόμαστε την Μπράιτον όταν αγωνίζεται στο “σπίτι” της, έτσι θα κρατήσουμε το 1DNB σε απόδοση 1.92.

Επιστρέφει στις επιτυχίες η Σοσιεδάδ
Μεταφερόμαστε στην ισπανική La Liga και την κόντρα της Σοσιεδάδ με τη Βαλένθια. Οι Βάσκοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά τη χρονιά κάνοντας το απόλυτο 3/3, ωστόσο ακολούθησαν δυο “κολλητές” ήττες από Ρεάλ και Λεβάντε, με την ομάδα να μην αποδίδει τα αναμενόμενα. 

Η Βαλένθια από την πλευρά της συνεχίζει με ρεκόρ 2-3-0, παρουσιάζεται αρκετά σκληροτράχηλη, ωστόσο περιμένουμε την ήττα της στο σημερινό παιχνίδι, καθώς είναι ιδιαιτέρως δύσκολο και δεν μεταμορφώθηκε ξαφνικά σε υπερ-ομάδα. Θα επιλέξουμε τον άσσο σε απόδοση 2.25.

Στηρίζουμε την Αρμάνι
Χθες το βράδυ, στους ημιτελικούς του σούπερ-καπ της Ιταλίας που διεξάγεται στο Φορλί επικράτησαν οι Αρμάνι και Βενέτσια επί Τρέντο και Σάσσαρι αντίστοιχα. Η Αρμάνι νίκησε σχετικά εύκολα την Τρέντο με 74-65 αφού πήρε προβάδισμα 39-27 στο ημίχρονο, 59-44 στο τέλος της τρίτης και επέτρεψε στην αντίπαλό της να μειώσει μέχρι τους 7 πόντους χωρίς φυσικά ποτέ να απειλήσει σοβαρά. Η Βενέτσια επικράτησε 86-79 της Σάσσαρι και πρέπει αν θεωρείται «τυχερή» διότι οι Χάτσερ και Μπάμφορθ δεν κατάφεραν τελικά να παίξουν για τη Σάσσαρι. 

Αν η Αρμάνι παίξει με παρόμοια ένταση στην άμυνα όπως χθες τότε είναι ικανή να κατακτήσει τον πρώτο εγχώριο τίτλο εύκολα, ειδικά αν καταφέρει να περιορίσει τα πολλά τρίποντα της Βενέτσια. 

Είναι πολύ σημαντικό για τον Πιανιτζιάνι και τους παίκτες του να ξεκινήσουν με τίτλο ώστε να δηλώσουν υπεροχή από τόσο νωρίς. Με ρίσκο αξίζει ποντάρισμα στην Αρμάνι που επιτέλους θα παίζει άμυνα, επομένως η επιλογή είναι η Αρμάνι -4.5 σε απόδοση 1.88 σε Stoiximan.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.