> Voliotaki: ΛΑΡΙΣΑ: ΝΕΚΡΟΣ σε φοβερό δυστύχημα ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΗΓΡΑΣ – Τραγωδία στα ΦΑΡΣΑΛΑ!

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

ΛΑΡΙΣΑ: ΝΕΚΡΟΣ σε φοβερό δυστύχημα ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΗΓΡΑΣ – Τραγωδία στα ΦΑΡΣΑΛΑ!

Ο Παναγιώτης Ζήγρας άφησε την τελευταία του πνοή πριν φτάσει στο νοσοκομείο. Σε κατάσταση σοκ οι στενοί του συγγενείς...

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα 46χρονο Φαρσαλινό Παναγιώτη Ζήγρα σημειώθηκε λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ της Τετάρτης (13-09-2017) στην περιοχή του Σιδηροδρομικού
Σταθμού, στα Φάρσαλα. Κάτω από συνθήκες που διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων, αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε τον Παναγιώτη Ζήγρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε τον 46χρονο, σταμάτησε και στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία. Η είδηση έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία των Φαρσάλων. Η κηδεία του Παναγιώτη Ζήγρα θα γίνει το απόγευμα.

Τραυματισμός γυναίκας από επίθεση σκύλων

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας νοσηλεύεται μια 27χρονη μετά από επίθεση που δέχθηκε από δύο σκυλιά πιτ μπουλ. Η 27χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, προχθές Τρίτη, βάδιζε σε δρόμο στη Βαμβακού Φαρσάλων όταν τα δύο σκυλιά βγήκαν από την αυλή σπιτιού καθώς δεν ήταν δεμένα, με αποτέλεσμα να της επιτεθούν και να τη δαγκώσουν στην αριστερή ωμοπλάτη, ενώ πέφτοντας στο έδαφος χτύπησε και στο κεφάλι.
Για καλή τύχη της 27χρονης, η 58χρονη ιδιοκτήτρια των δύο σκύλων και ο σύζυγός της αντιλήφθηκαν το περιστατικό και έτσι τράβηξαν τα σκυλιά. Ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας μετέφερε την 27χρονη  στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, η οποία στη συνέχεια χρειάστηκε να διακομισθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και νοσηλεύεται.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε χθες στην ΕΛΑΣ από οικείους της 27χρονης, με αποτέλεσμα αστυνομικοί του Α. Τ. Φαρσάλων να συλλάβουν την 58χρονη ιδιοκτήτρια των δύο σκύλων προκειμένου σήμερα να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών.