> Voliotaki: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ για τον ΣΩΡΡΑ – Μάρτυρας: «ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ»

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ για τον ΣΩΡΡΑ – Μάρτυρας: «ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ»

ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ 

- ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΑ Η ΕΛ.ΑΣ.

Άφαντος για 6 μήνες καταφέρνει να παραμένει ο Αρτέμης Σώρρας από τις διωκτικές αρχές που τον αναζητούν ώστε να τον οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης

Σε βάρους του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος υποστήριζε σε κάθε του δημόσια εμφάνιση ότι θα βγάλει την Ελλάδα από την κρίση, καθώς είχε στην διάθεση του 600δις δολάρια, ασκήθηκε ποινική δίωξη για μια σειρά κακουργηματικών πράξεων από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, για την κατ' εξακολούθηση εξαπάτηση χιλιάδων πολιτών.

Από ημέρα που ασκήθηκε ποινική δίωξη ο Αρτέμης Σώρρας κατάφερε να εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Η αστυνομία ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό σε Αθήνα και Πάτρα αλλά οι έρευνές μέχρι σήμερα δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα.

Παρά το γεγονός ότι μαρτυρίες ανέφεραν ότι ο καταζητούμενος είχε εμφανιστεί σε διάφορες περιοχές της Αττικής, οι αστυνομικοί αρχικά επικέντρωσαν τις έρευνές τους στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα αστυνομικών έχει ξεκινήσει συνεργασία τους τελευταίους μήνες με αστυνομικές διευθύνσεις της Ιταλίας και της Αγγλίας.

Έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μελετούν και πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο καταζητούμενος έχει περάσει στην Αμερική και έχει βρει καταφύγιο σε μικρή επαρχιακή πόλη, πληροφορίες που ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται.

Μια από αυτές έχει έρθει στην Ελληνική Αστυνομία από Έλληνα ομογενή ο οποίος ισχυρίζεται ότι τον είδε σε μικρή επαρχιακή πόλη της Αμερικής .

Όπως είπε αναγνώρισε την χαρακτηριστική φωνή του, όταν τον άκουσε να μιλάει σε μια γυναίκα , στο παρκινγκ σούπερ μάρκετ.

«Μιλούσε δυνατά και με θύμο,» είπε ο ομογενής και συμπλήρωσε « με γρήγορες κινήσεις το ζευγάρι μπήκε σε ένα αυτοκίνητο και απομακρύνθηκαν»

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει στην διάθεση της και άλλες μαρτυρίες της όποιες αξιολογεί. Αξιωματικός είπε οτι ο κλοιός γύρω από τον Σώρρα κλείνει και πώς σύντομα θα πραγματοποιηθεί η σύλληψη του.

Η έρευνα της ελληνικής αστυνομίας έχει επεκταθεί για τον εντοπισμό του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα και στο ίντερνετ, ύστερα από το βίντεο που είχε αναρτήσει στο YouTube.

Τα ηλεκτρονικά αποτυπώματα δεν κατάφεραν αξιοποιηθούν αφού ο Σώρρας είχε βρει τον τρόπο να παραπλανήσει του αστυνομικούς της ηλεκτρονικής δίωξης.