> Voliotaki: AΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ από χρήστες του διαδικτύου στην ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ μετά την ΟΜΙΛΙΑ της για το bullying! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

AΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ από χρήστες του διαδικτύου στην ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ μετά την ΟΜΙΛΙΑ της για το bullying! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδικτυακό… bullying δέχθηκε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, μετά από ομιλία της για τους κινδύνους του… διαδικτυακού bullying!
Η Μελάνια Τραμπ έχει θέσει τον διαδικτυακό εκφοβισμό ως μία από τις βασικές της προτεραιότητες προτού μετακομίσει στον λευκό Οίκο, αν και δεν φαίνεται προς το παρόν να έχει καταρτιστεί ένα σχέδιο για αυτό.
 Η ομιλία της την Τετάρτη ενώπιον δεκάδων παγκόσμιων ηγετών κατά τη διάρκεια της συνόδου του ΟΗΕ ήταν μία ακόμη ευκαιρία να παρουσιάσει την ατζέντα της και να εστιάσει στα επόμενα χρόνια.

«Κανένα παιδί δεν θα πρέπει να νιώθει πεινασμένο, τρομοκρατημένο, εκφοβισμένο ή απομονωμένο και να μην έχει να στραφεί κάπου», δήλωσε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, προτρέποντας για δράση.

Ωστόσο, το μήνυμά της είχε αντίθετο αντίκτυπο από μεγάλη μερίδα χρηστών των social media, οι οποίοι εστίασαν στην επιλογή του ρούχου που επέλεξε να φορέσει στην ομιλία της: ένα ογκώδες ροζ φόρεμα, η τιμή του οποίου υπολογίζεται στα 3.000 δολάρια.
«Το να μιλά η Μελάνια Τραμπ για τον διαδικτυακό εκφοβισμό, όταν ο σύζυγός της είναι ο χειρότερος εκπρόσωπός του μοιάζει τουλάχιστον με ζώνη του λυκόφωτος», έγραψε ένας άλλος χρήστης, ενώ ένας τρίτος την συμβούλευσε να αλλάξει τον κωδικό του wi-fi του συζύγου της έτσι ώστε να μην έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.
«Η Μελάνια καταδίκασε το bullying στα Ηνωμένα Έθνη. Μετά κοίταξε τον σύζυγό της και είπε: Πλάκα έκανα», ανέφερε ένα ακόμη καυστικό tweet.