> Voliotaki: ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Με Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Με Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα

Σπουδαία παιχνίδια διεξάγονται την Κυριακή (13/08), με τους δύο τελικούς του Σούπερ Καπ, σε Ισπανία και Ιταλία, να ξεχωρίζουν. 
Θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά και οι δύο αυτές αναμετρήσεις, όπως και δύο ακόμη, από Πρέμιερ Λιγκ και Α' Αγγλίας. 
Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα, αλλά και το casino!
Παίρνει το πρώτο η Γιούβε

Ξεκινάμε από τον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας, Γιουβέντους – Λάτσιο, στον οποίο θα πάμε με τον “άσσο” σε απόδοση 1.90. Απόλυτη κυρίαρχος τα τελευταία χρόνια η Γιουβέντους στην Ιταλία, θέλει να ξεκινήσει και τη φετινή σεζόν με έναν τίτλο. 

Στα φιλικά της προετοιμασίας της μπορεί να μην εντυπωσίασε, ωστόσο δε χωρά αμφιβολία ότι είναι ένα επίπεδο πάνω από τη Λάτσιο, της οποίας, άλλωστε έχει πάρει τον “αέρα” τα τελευταία χρόνια. Μπορεί το ματς να διεξάγεται στο “Ολίμπικο” της Ρώμης, αλλά θα πάμε με την ποιότητα της “μεγάλης κυρίας”, στηρίζοντας τον “άσσο”.

Κερδίζει η Μπάρτσα
Συνεχίζουμε με το Σούπερ Καπ Ισπανίας, με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο “Καμπ Νου”, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει ρεβάνς στο “Μπερναμπέου”, και θα πάμε με τον “άσσο” σε απόδοση 2.06. Η αποχώρηση του Νεϊμάρ πρωταγωνίστησε στην επικαιρότητα των “μπλαουγκράνα” τη μεγαλύτερη διάρκεια του καλοκαιριού, ωστόσο όλα τα υπόλοιπα μπαίνουν στην άκρη ενόψει των αγώνων με τη Ρεάλ. 

Η τελευταία, από την πλευρά της, έχει κατακτήσει ήδη τον πρώτο τίτλο της για φέτος, καθώς την προηγούμενη Τρίτη (08/08) στα Σκόπια επικράτησε 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ. Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι αμφότερες θέλουν σήμερα τη νίκη. 

Η Μπαρτσελόνα έχει ενδεχομένως ένα κίνητρο παραπάνω, μετά την απώλεια της περσινής “κούπας” του πρωταθλητή, ενώ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο ματς μπροστά στο κοινό της και θα επιδιώξει να πάει στη ρεβάνς της Μαδρίτης την ερχόμενη εβδομάδα με ένα όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα στις “αποσκευές” της.

Σκοράρουν στο Νιουκάστλ
Η επόμενη επιλογή έρχεται από την Πρέμιερ Λιγκ και είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.83 στον αγώνα Νιουκάστλ – Τότεναμ. Η αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας από τον Βορρά της Αγγλίας είναι διάχυτη, η ατμόσφαιρα στο “Σεντ Τζέιμς Παρκ” θα είναι ηλεκτρισμένη, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να περιμένουν με ανυπομονησία το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, μετά την επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ. 

Η Τότεναμ, από την πλευρά της, βρίσκεται ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου φέτος και αναμένεται να είναι από τις πρωταγωνίστριες του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες διαθέτουν αρκετή ποιότητα στις επιθετικές γραμμές τους και είναι πολύ πιθανό να δούμε ένα ματς με πολλά τέρματα, καθώς αμφότερες θα επιδιώξουν να ξεκινήσουν τη χρονιά με το “δεξί”. Περιμένουμε ένα ματς με καλό ρυθμό και αρκετά τέρματα.

Νίκη για Γουίγκαν
Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με το ματς Γουίγκαν – Μπέρι, στο οποίο θα πάμε με τον “άσσο” σε απόδοση 1.95. Οι γηπεδούχοι θεωρούνται ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο και έχουν ξεκινήσει αρκετά καλά τη σεζόν. Αναλυτικότερα, στην πρεμιέρα επικράτησαν 0-1 εκτός έδρας της Μίλτον Κέινς Ντονς, ενώ στη συνέχεια υποδέχθηκαν την Μπλάκπουλ για το Λιγκ Καπ και πήραν τη νίκη με 2-1. 

Η Μπέρι είναι και αυτή, από την πλευρά της, μία από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, ξεκίνησε επίσης με “τρίποντο” το φετινό “μαραθώνιο”, 1-0 στο γήπεδό της επί της Γουόλσολ, αλλά δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι καλό απέναντι στην ποιοτικότερη Γουίγκαν.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.