Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ η ΕΞΟΔΟΣ του ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ... ΔΙΠΛΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ πρός ΣΠΟΡΑΔΕΣ

«Χαμός» σε λιμάνια, ΚΤΕΛ, αεροδρόμια...

Μαζικά και με κάθε μέσο εγκαταλείπουν, από νωρίς σήμερα το πρωί, το κλεινόν άστυ οι Αθηναίοι, αλλά και τα υπόλοιπα μεγάλα αστικά κέντρα οι κάτοικοι, αναζητώντας έστω και λίγες ημέρες ξεκούρασης.

Μολονότι οι προβλέψεις για τον καιρό, τουλάχιστον για όσους έχουν προορισμό τις βόρειες περιοχές της χώρας, κάνουν λόγο για πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες, από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, λιμάνια, υπεραστικοί σταθμοί, εθνικές οδοί και αεροδρόμια έχουν κατακλυστεί από τους τελευταίους εκδρομείς του Δεκαπενταύγουστου.

Αναλυτικότερα, από το λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται σε εξέλιξη μία από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών, ενώ υπολογίζεται ότι η κίνηση είναι αυξημένη κατά 15% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. 

Τα διαθέσιμα εισιτήρια για δρομολόγια στα νησιά των Κυκλάδων και γενικότερα του Αιγαίου είναι πλέον ελάχιστα, ενώ στην πόλη επικρατούσε κυκλοφοριακό κομφούζιο, που έκανε ακόμα πιο μεγάλη την ταλαιπωρία των ταξιδιωτών που φτάνουν -μετά κόπων και βασάνων- στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας...

Διπλά δρομολόγια εκτελούνται και από Βόλο πρός Σποράδες και βεβαίως με μεγάλες πληρότητες από Αγιο Κων/νο, Μαντούδι και Θεσ/κη προς Σποράδες.