> Voliotaki: ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην ΛΑΡΙΣΑ – Θανατηφόρο τροχαίο στο ΣΥΚΟΥΡΙΟ

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην ΛΑΡΙΣΑ – Θανατηφόρο τροχαίο στο ΣΥΚΟΥΡΙΟ

Άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, στο δρόμο προς το Συκούριο. Ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα ο οδηγός του να χάσει τη ζωή του.

Το ατύχημα σημειώθηκε στις 12:30 μετά το μεσημέρι. Στο σημείο του ατυχήματος κατέφθασε η αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε σοβαρά και κατέληξε κατά την διάρκεια της μεταφοράς του στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Τραγωδία και στους Γόννους

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το πρωί της Κυριακής, είχε βρει τραγικό θάνατο Λαρισαίος που κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό του σε αγροτική περιοχή των Γόννων.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο νεαρός άνδρας απανθρακώθηκε όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους το αυτοκίνητο μάρκας audi στο οποίο επέβαινε, άρπαξε φωτιά.

Ο άτυχος άνδρας από τη θέση που βρέθηκε η σορός του στο αυτοκίνητο, τα πόδια στη θέση του οδηγού και το κεφάλι στη θέση του συνοδηγού, φαίνεται ότι προσπάθησε να βγει από την πόρτα του συνοδηγού, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει.

Η σορός του νεαρού άνδρα μεταφέρθηκε για τα περαιτέρω στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, η οποία και ανέλαβε την έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος.